Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem U ntb nefunguje obrazovka

Ahoj, mám prosbu zda byste mi neporadili s mým problémem. Normálně jsem si chtěl do ntb připojit externí hdd-nereagoval na vsunutí kabelu do usb vstupu. Zkusil jsem ho dát i do dalších usb slotů ale stále nic. Vypnul jsem ntb a najednou se vypínal snad 3 minuty(normálně max 15 sekund) poté vypadal že je vyplý. Pokusil jsem se ho zapnout a nic naběhl, klávesnice v poho jen obrazovka je černá. Ntb teď nereaguje na pokyny zapnutí a vypnutí a nereaguje ani na připojení tiskárny. Fungují jen příkazy přes klavesu Fn-a to jen vypnutí a zapnutí podsvícení klávesnice. Poraďte prosím co s tím. :/ díky

Předmět Autor Datum
Pořád v něm slyším větráčky a zahřívá se. Značka ntb acer aspire v5-573G
Queson 13.11.2014 19:16
Queson
Ty to mozes len vypnut z nabijacky a vybrat baterku na minutu. Ked to nepomoze tak to musi niekto op…
MM.. 13.11.2014 19:20
MM..
kontakty vypadají v pohodě, s tím vytáhnutím to asi nepůjde je to ultrabook :/
queson 13.11.2014 19:23
queson
ked drzis powerbutton 4sekundy tak sa vypne? Potom ked ho zapnes tak sa deje co? Zasviet si baterkou…
MM.. 13.11.2014 19:44
MM..
když držím powerbutton tak se nic neděje posvítil jsem do displaye ale je to zbytečné ntb je s matný… poslední
queson 13.11.2014 20:06
queson

Ty to mozes len vypnut z nabijacky a vybrat baterku na minutu. Ked to nepomoze tak to musi niekto opravit, v zavislosti na tom co je vadne (tipujem ze si odpalil DC menic 5V apod alebo si ohol kontak v nejakom USB konektore alebo co, ale moze byt vadne cokolvek)

ked drzis powerbutton 4sekundy tak sa vypne? Potom ked ho zapnes tak sa deje co? Zasviet si baterkou do displaya ze ci neodislo len podsvietenie (ci potom vidis nejaky naznak obrazu), ak ne tak je to proste odpalene, ked mas problem aj len odpojit baterku (ano bude treba to rozobrat) tak s tym neurobeis vobec nic.

P.S. ked je to v zaruke tak samozrejme da sa to reklamovat, a nevrtat do toho.

když držím powerbutton tak se nic neděje posvítil jsem do displaye ale je to zbytečné ntb je s matným displayem a obraz jsem neviděl. Vrtat se v tom nebudu, ntb je v záruce takže půjde na reklamaci. Díky za rady a prosil bych uzavřít toto téma.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru