Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ultrabook/"2v1" notebook.. Pomoc s výběrem

Zdravím lidi,
chtěl bych si pořídit náhradu za svůj ultrabook od lenova, který půjde už asi po 5 do reklamace za 1 rok, takže počítám s vrácením peněz což je asi 22 000 a jsem ochotný si připlatit asi 3 000 Kč. Potřeboval bych tedy aby jsem se vešel do 25 000, aby ultrabook vypadal designově dobře a také, aby to nebyl žádný šunt, jako dělá lenovo, a proto bych prosil, aby se tu tahle značka neobjevila, protože i kdyby byla chyba jen v tom mém kusu co mám, tak se mi znechutil i jejich reklamační systém, který byl fajn, ale teď zavedly místo kurýra českou poštu, nebo pobočku, kde jsem si to koupil a to mám moc daleko, takže bych prosil o pomoc s výběrem nějaké značky, která se o své zákazníky stará.
Děkuji za rady :)

Předmět Autor Datum
ASUS Transformer Book T300LA
Wolve 16.11.2014 17:30
Wolve
Lenovo je dost dobra znacka ! A to ze niekedy dostanes vadny model alebo sem-tam neaku chybu tak to…
human0id 16.11.2014 17:53
human0id
Já vím, ale mě naštvala u nich hlavně ta reklamace, kdy dřív pro to dojel kurýr a teď se musí dělat…
Domk 16.11.2014 18:13
Domk
Koukal jsem také na tenhle Sony, ale prý se sony zřeklo odvětví ntb a prodali to někomu jinému, tak… poslední
Domk 16.11.2014 18:20
Domk

Já vím, ale mě naštvala u nich hlavně ta reklamace, kdy dřív pro to dojel kurýr a teď se musí dělat Dalších 20 věcí, než to reklamuješ, ale to je jedno, ne že by ten stroj co mám doma nebyl dobrý, on taky je, ale sotva mi to vrátí, hned tam je něco jiného.
----
Jinak na ten DELL jsou koukal, nevypadá špatně a myslím že má eště stylus, ale nebude tomu vadit, že tam není ssd ?

Koukal jsem také na tenhle Sony, ale prý se sony zřeklo odvětví ntb a prodali to někomu jinému, tak nevím jestli by to byl dobrý nápad. Sony má nádherně zpracované ntb a nejraději bych to viděl na něco od nich, ale zas bojím se toho, že to bude stejně problémové jako mám teď.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru