Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem sony xperia z2 x samsung galaxy note 3

dobry den chtel bych se zeptat zkusenejsich lidi, ktery z techto telefonu je lepsi. Pouzival bych ho jak na bezne veci (volani sms) tan na surfovani po netu koukani na filmy a hrani her... vybiram mezi temito dvema, protoze chci displej minimalne o velikosti 5"palcu a s prenasenim problem nemam. predem moc dekuji za pomoc pri vyberu. Ti co dany typ telefonu vlastni muzou psat pro a proti. Dekuji

Předmět Autor Datum
5", tak to vybirej mezi cenove stejnyma a i parametrove podobnyma Samsung Galaxy S4 i9506 (mam, skve…
RedMaX 17.11.2014 22:10
RedMaX
no ja si myslim, ze jsem vykonostne tak na stejno, ale chci si vybrat z tech dvou ... ktery by jste…
hracccc 17.11.2014 22:20
hracccc
Tezko rict, me strasi ta poruchovost smartphonu od Sony, ale pokud ma clovek zrovna stesti na bezvad… poslední
RedMaX 17.11.2014 22:29
RedMaX

5", tak to vybirej mezi cenove stejnyma a i parametrove podobnyma Samsung Galaxy S4 i9506 (mam, skvelej telefon) nebo tim Sony Xperia Z2, ktery jsem mel jako druhy v poradi a nakonec jsem se pro nej nerozhodnul kvuli vyssi poruchovosti a prehrivani pri foceni.

Samsung Galaxy S4 i9506 - jediny proti, ze nema USB Mass Storage, ale probral jsem snad vsechny telefony do 5" a kazdej jinej mel tich chyb, ktere mi vadili, vic.

Tezko rict, me strasi ta poruchovost smartphonu od Sony, ale pokud ma clovek zrovna stesti na bezvadny kus, tak jsou ti lidi co jsem slysel s tema Zetkama spokojeny. Ten Note fakt nevim, ja to vubec neuvazoval, takze jsem ho nikdy nevidel ani necetl recenze, nic, ale kdybych ho chtel, tak bych ho urcite do vyberu zaradil, premiove Samsungy jsou v posledni dobe hodne kvalitni.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru