Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ak to je normalna win aplikacia tak to sa moze stat IMHO len ak sa subor poskodi (a potom nema sprav…
MM.. 09.02.2007 16:55
MM..
to nebude chybou systemu ale ludskym faktorom. stava sa len s autocadom a programom na palenie plazm…
fleg 09.02.2007 17:00
fleg
Ja neviem co tam robia ale jasne ze hned sa to da opravit ak nacita subor zo zalohy. To chce rozhovo… nový
MM.. 09.02.2007 17:01
MM..
Ak ešte máš poškodenú verziu exe súboru, tak ju môžeš porovnať s tou, čo funguje. Z rozdielov sa bud… nový
los 09.02.2007 23:46
los
Ak to ten zamestnanec robí úmyselne... ...tak mu nabít. poslední
Remca 09.02.2007 23:56
Remca

Ak to je normalna win aplikacia tak to sa moze stat IMHO len ak sa subor poskodi (a potom nema spravnu exe hlavicku). Potvrdil si to tym ze si prepisal acad.exe a uz to slo.
Takze ma problem bud s diskom alebo s RAM apod., alebo mu nieco premazava subory (vir apod).

P.S. tomu cloveku ktoremu sa to stava povedz ze ako nudzovku nech si zozipuje subory toho programu, a ak mu toi nepojde nech si obnovi (ale nech neobnovuje svoje data/nastavenia ak ich ma v rovnakom adresari :))). Zip ma CRC kontrolu pre kazdy subor takze ak to rozzipuje a nezahlasi mu CRC error tak bude mat istotu ze subor je OK. Ak zahlasi CRC error tak sa mu poskodil aj ten zip, t.j. vyhodit disk/RAM/dosku a kupit nove PC :-)

to nebude chybou systemu ale ludskym faktorom. stava sa len s autocadom a programom na palenie plazmou. cize to co pouziva onen programator na svojom pc a nechce aby pouzival niekto iny na dalsom pc.
navyse tie exace mali iny datum zmeny takze ten poskodeny subor bol upravovany (a silne pochybujem ze zasahom systemu;o))).
navyse programator vedel vzdy zahadne poskodene subory opravit za par sekund a odmietal sa o svoje know-how s kymkolvek podelit. a autocad a plazma sa poskodili vzdy ked tu on nebol. nejako vela nahod nie;o)?

Ak ešte máš poškodenú verziu exe súboru, tak ju môžeš porovnať s tou, čo funguje. Z rozdielov sa bude dať presnejšie povedať, v čom je problém. Predpokladám, že to bude len nejaká zmena alebo pridanie zopár znakov na začiatku súboru.

Ak to ten zamestnanec robí úmyselne a ešte tam pracuje, tak by som odmazal z toho acad.exe, ktoré používa, napr. prvých sto znakov. A rovnako by som to spravil s tou jeho zálohou, nech sa trochu zapotí. ]:)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru