Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem grafika/grafiky

Ahoj experti,

řeším teď jednu zajímavost možnost.

Nějakou dobu mám ntb Aspire E1-530G, K), který má integrovanou grafiku intel hd graphics(nevím jakou) a další Geforce GT 720M (1 GB).
Někde na googlu jsem zjistil, že se dá nastavit primárně silnější grafika, jenže já nevím, jak je ta integrovaná silná oproti druhé. Jelikož dost lidí vytýkalo ostatním, že rozdíl je u některých dvojic minimální. Jsem si vědom ztráty životnosti baterie atd... NTB je v podstatě stále v síti. Jenže občas potřebuji mobilitu, takže jsem nekoupil stolní.
Takže se ptám jestli by tato změna měla nějakou výhodu, protože vím, že se při potřebě výkonu přepínají. Já bych chtěl takovou celkovou plynulost. Koukám na filmy a pocituji, že zezačátku mi to všechno pomalu nabíhá(možná se v té době přepínají-můj názor lajka), jedu fc a při rolování mi to skáče a všechno pomalu vykresluje, takže je možný, aby se to tímto způsobem zlepšilo(myslím celkově všechno načítání webu-jedu přes kabel v rychlosti netu problém není? Takový věci třeba jako načítání fotek v nějaké složce Jestli by to šlo rychleji.

s pozdravem Tomáš

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny