Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nový telefon do 9000,-

Ty bláho,
koupil jsem Lumia 830,
sice jede, vydrží 3 dny (min 10x denně nějaký kecálek, 2-3-4 hovory + pár SMS)
ale nadávám na něj.
Nevím, jest-li bych si pomohl, jít k jinému výrobci. Lumia není ale i je bída a nervy. Jak to vezmeš- co chceš.
Mám 100 (slovy STO) chutí si koupit Sony Xperia Z1 nebo 2 a otestovat si ho ve 14 dení lhůtě a porovnat...
Pak se rozhodnout, jest-li vrátím, nebo prodám...
Spolehlivost ano (Lumia), "uživatelský v pohodě" jak mě nedávno kdosi psal je jen Android. Dnes lituji. Už mám objednaná pouzdra z Číny, tak uvidím ještě za nějakou chvíli. Měl jsem zálusk na S Xperia Z1, ale bylo mě řečeno, že snad lépe bude Lumia.
Včera jsem bojoval celý večer s ringtone. Za celozlatý prase to nemohu rozchodit. Vlastní zvuk je 5 vteřin, méně než 195 kbp, v žánru mám ringtone a telefon ten zvuk nevidí. Horko těžko ho připojíš k XP, jede spolehlivě (prý) na Vista a vyšší. IE prohlížeč neumí vše zobrazit, posledně známé nahlížení do katastru... Navíc jeho nastavení je horší jak ve Windows 3,11. Ono tam vlastně žádné nastavení není. Nabil jsem kredit a chtěl jsem vynulovat čítače dat- na to zapomeň, Lumia to neumí. Jen počítá a počítá. Za chvíli tam budou stažené a odeslané Terabajty.. a nevím k čemu se tomu vlastně říká Inteligentní data... ??? V kapse se mě telefon odemyká a následně se přes Volume - sám ztiší, že pak nezvoní ani nevybruje. Fotky jsou ve středu přesvícené od LED blesku. Kvalita fotek je bych řekl místy horší jak Nokia N8. Celkově fotky hodnotím slabě. MP3 přehrávač katastrofa, snad půjde něco stáhnout z marketu. Telefon soustavně zapíná GPS při každé prkotině. Správa souborů v telefonu je bída, nejlépe nějaký stažený správce souborů. Lumia je v tomto ještě asi 10 let za Symbianem. Micro SD kartu když zasouváš, tak ji musíš zatlačit aby to zajelo do šachty, která je prohnutá a tím se prohábá i micro SD karta. Dělat to častěji, tak se snad zlomí.
Mám z toho smíšené, smutné pocity. Proč jsem to kupoval? Potřeboval jsem mapy do mobilu. TeĎ lituji, že jsem nekoupil do N8 SmartMaps...
Pěkný den

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny