Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lenovo IdeaPad U330T - je zapečetěný?

Hezký večer,
můj ThinkPad EDGE je definitivně na konci života, tak s ním přežívám do konce roku a vybírám nástupce. Chci se vejít do 20 000, měl jsem 14" 2,2 kg. Chtěl bych si polepšit z Core i3 na i5, trochu ubrat na úhlopříčce, co nejvíc na hmotnosti a tloušťce. Chci co nejvyšší výdrž, "až" 8 hodin minimum (reálně to budou dvě třetiny), pouze Intel HD výhodou, fullHD podmínkou, dotyk výhodou.

Vyšel mi z toho tenhle stroj a ještě jsem 300 pod limitem. Nesplňuje jeden jediný požadavek, bez kterého do něj nejdu, nemá čistě SSD.

SSD mám už doma v tom umírajícím ThinkPadu, dva Crucial M4, stačí mi do něj dostat jeden. Psal jsem jak do CZC a Alzy, tak do autorizovaných servisů pro Lenovo. Víc než týden je pryč a odpověděli jenom od mimozemšťana, navíc klasicky obecně, že jestli nemá zapečetění, je možné vyměnit disk sám doma bez ztráty záruky. Našel jsem si na internetu servisní manuál, není to nic složitého, leze se do něj zezdola sundáním celého dolního dílu, disk je hned pod ním, ale nikdo nikde nepíše, jestli je zapečetěný. Nemáte někdo možnost tu informaci zjistit?
Moc díky předem.

edit: Jen je vtipný, jak se změnil můj výběr po 3 letech. Tehdy i3, 14", grafika alespoň trochu na hry, na hmotnost a výdrž jsem nekoukal, na rozlišení taky ne. Postupně jsem přidal větší akumulátor, přepnul jenom na Intel HD.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny