Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zobrazení USB Flash v průzkumníku

Zdravím všechny počítačově vzdělané hlavy a klaním se. Jsem vzdělaný humanitním směrem, ale počítače mě vždy zajímaly. Nesnáším, když na nějaký problém nemůžu najít odpověď a teď se mi objevily problémy hned dva:
Prostředí: OS Windows 8.1, PC:MSI, CPU:Intel Core i7 3630QM, 2,40 GHz.
1) Zakoupil jsem USB Flash paměťové médium, které má mít kapacitu 64 GB. Když ho připojím, tak se v průzkumníku souborů nezobrazí. Otevřel jsem tedy správu počítače - správu disků. Zde se zobrazuje jako Disk 2, vyměňitelné médium. Nebylo zde přiřazeno písmeno jednotky, takže teď je to H. Nadále se nezobrazuje. To je problém č. 1. Č. 2 je o velikosti paměti. Ve správě disků je flashka rozdělena na dvě části: H má 32,00 GB FAT32 a zbytek je Nepřiřazen. Co s tím?
Mám ještě jedno drobnost. Stahuji si ze zálohy na 6 discích DVD-R do počítače svojí hudební knihovnu a thruba po 6 GB se stahování vždy zasekne. Nějaký nápad.
Budu vděčný za jakoukoliv reakci. Díky moc,
Jast

Předmět Autor Datum
Odeber flešce obě partišny, založ jedinou, naformátuj na NTFS. Proč se ti zastavuje kopírování po 6G…
mif 25.11.2014 11:29
mif
Pokud je velikost USB Flash skutečne 64 GB, odstranení particie a nové formátováni problém odstraní.…
Joseph 25.11.2014 11:30
Joseph
zálohy na 6 discích DVD-R ...a thruba po 6 GB se stahování vždy zasekne -1 DVD má cca 4,5GB,tj.se t…
Karel04 25.11.2014 12:10
Karel04
windows neznají usb média rozdělená na oddíly, vidí jen ten první. nicméně média z obchodu tak nejso… poslední
lední brtník 25.11.2014 18:23
lední brtník

Pokud je velikost USB Flash skutečne 64 GB, odstranení particie a nové formátováni problém odstraní. Vyskytují se ale také "Fake" USB Flash disky které sice deklarují nejakou velikost, tuto ale ve skutečnosti nemají, s tím nelze delat nic, snad pomúže fyzické násilí aplikované na prodejce, no protože jsi humanitne vzdelanej, zmiňuji se o tom pouze jako o zajímavosti. Nemej dojem že jde o prežitek dávne minulosti, v arabských krajinách se tato metoda uplatňuje dodnes a je součásti místnich právnich systému, co ale jiste víš když jsi humanitne vzdelán.

Pokud jde o zálohu na 6 discích DVD, není jasné co v Tvé terminologii značí "stahováni" zálohy na 6 discích DVD. Snad to opišeš trochu jasneji. Jedná se o velikej archív cca 20-25 GB rozdelenej na 6 části ? nebo jak to chápat ?

.... :puff:

zálohy na 6 discích DVD-R ...a thruba po 6 GB se stahování vždy zasekne

-1 DVD má cca 4,5GB,tj.se to zasekne vždy v polovině 2.DVD nebo jak to chápat ?Není tedy chyba na tom DVD?Zkus to tedy kopírovat opačně,tj.od posledního DVD.A ten HDD nebo oddíl máš naformátovaný na NTFS?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru