Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rada s výběrem nb

Zdravím,

byl bych rád za pomoc při výběru notebooku. S nb cestuji, takže hlavními parametry by měla být velikost (ideálně 13 - 14, numerickou klávesnici bych raději klidně oželel), váha, hlučnost (jak ventilátoru, tak při psaní na klávesnici) a výdrž baterie. Hry nehraji a programy náročné na výkon také nepoužívám, většinou na něm pracuji s kancelářskými programy, internetem, případně na hudbu nebo film, ale nepředpokládám, že v dnešní době by nb nezvládl přehrát film, spíše možná aby "nechrčely" reproduktory.

Cenu bych si představoval kolem 10, maximálně asi 12 tisíc - je možné získat za tuto cenu "kvalitní" nb? Nerad bych zase investoval do šuntu, co nic nevydrží a za chvíli se rozbije apod.

Ještě by mě případně zajímalo, jestli platí, že je lepší se nějakým značkám vyhnout nebo jsou v tomhle ohledu už minimální rozdíly. Myslím, že dříve měl například Acer pověst spíše méně kvalitních výrobků, ale nedávno jsem, tuším, někde četl, že už tomu tak není... Možná se pletu, proto se raději ptám.

Budu rád za každý návrh, díky

Předmět Autor Datum
Cenu bych si představoval kolem 10, maximálně asi 12 tisíc - je možné získat za tuto cenu "kvalitní"… poslední
RedMaX 26.11.2014 20:32
RedMaX

Cenu bych si představoval kolem 10, maximálně asi 12 tisíc - je možné získat za tuto cenu "kvalitní" nb?

Ne.

Pro me jsou nejserioznejsi notebooky Delly, ale minimalne od 15.000,-

Pres 20.000,- uz to je opravdu kvalita.

Jinak bych asi z cenovych duvodu vybiral mezi Asusem a Lenovem, ale za 12.000,- ocekavat kvalitu u jakekoli znacky je smesne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru