Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunkční režim spánku

Všechny moc zdravím, ráda bych Vás poprosila o radu. Nedávno jsem musela přeinstalovat systém a zhruba od té doby mi stávkuje režim spánku. Když jsem přihlášená v pc a mám třeba otevřený inter. prohlížeč a z nabídky start zvolím režim spánku tak se obrazovka na pár sekund vypne, ale opět se potom zapne. Ovšem když zvolím režim spánku než se příhlásím do pc, tak počítač do režimu spánku normálně přejde. Dokonce jsem také upravila nastavení, aby myš neprobouzela pc z režimu spánku. Zkusila jsem počítač vyčistit, defragmentaci disku, ale vůbec nic nepomáhá. Nefunkční režim spánku mě zajímá, i proto že mi bylo z jednoho zdroje řečeno, jestli mi prý neodchází nějaká součástka v pc jako třeba základní deska. Tak by mě zajímalo, co je na tom pravdy, jestli je to vůbec možné.
Předem všem moc děkuji za odpovědi a rady.

Operační systém: Windows 7
Ram: 4 GB
Procesor: AMD A4-3300M APU with Radeon(tm) HD Graphics 1,90 GHz (2 jádra)
Typ systému: 64bitový operační systém
Grafický čipset: AMD Radeon HD 6480G, celková paměť: 4060 MB
Počítač: notebook, Výrobce: Asus PRO5MTA

Předmět Autor Datum
Nelam si s tím hlavu, chyby úsporných režimu se reší, co pamatuji, od Win 95, reší se doteď a budou…
Joseph 29.11.2014 10:25
Joseph
nejspíš chybí nainstalovat driver chipsetu základní desky - instaluje se jako úplně první ovladač. u…
lední brtník 29.11.2014 10:39
lední brtník
z Asus-u, když už na tom webu bude, by se hodil také ACPI driver, bez neho ty režimy spánku nechtejí…
Joseph 29.11.2014 11:03
Joseph
To že režim spánku zlobil a bude zlobit je jasná věc tak jak píše Joseph. Nicméně jedna moje zkušeno…
Aleš V. 29.11.2014 11:52
Aleš V.
Ahoj všem, nejdříve chci poděkovat ještě jednou moc všem, kteří mi odpověděli a dali mi rady. Počíta…
Evik09 05.01.2015 17:55
Evik09
:-) poslední
kozakl 05.01.2015 19:18
kozakl

Nelam si s tím hlavu, chyby úsporných režimu se reší, co pamatuji, od Win 95, reší se doteď a budou se rešit. Je to takové vďečné, večné téma, asi jako korupce politikú. Zkorumpovanost zástupcú lidu rešili už za starého Ríma a co zákonú prijali .... , no jo

.... :puff:

z Asus-u, když už na tom webu bude, by se hodil také ACPI driver, bez neho ty režimy spánku nechtejí moc fungovat dobre, občas tam býva také nejaká utilitka ohledem rízení úspory. také by se pripadne hodila .... no jak píšu, nic nezaručí že to bude skutečne fungovat,

ono Windows občas nezvládají ani se vypnout úplne obyčejne a ty ješte po nich chceš takovou finesu, nejakej režim uspáni do RAM ??

.... :puff:

To že režim spánku zlobil a bude zlobit je jasná věc tak jak píše Joseph. Nicméně jedna moje zkušenost. Režim spánku mi jakž takž vždycky fungoval, to že se občas PC nepřepne po nastaveném čase neřeším, to může způsobovat i nějaký program. Ale dvakrát se mi stalo že to začalo fakt dost zlobit. To je že ani ručně více nešel přepnout než šel, když už se přepnul tak se stávalo že se zase nenačet. V obou případech to bylo způsobeno vadnými sektory na disku.
Proč jsi musela přeinstalovat systém?

Ahoj všem, nejdříve chci poděkovat ještě jednou moc všem, kteří mi odpověděli a dali mi rady.
Počítač jsem musela přeinstalovat z důvodu špatné funkčnosti, kdybych to tu měla dopodrobna popisovat tak tu jsem asi zítra, stručně tedy dělal co neměl a došla mi trpělivost.
Momentálně jsem s mou zmíněnou vadou jsem ve fázi, kdy režim spánku funguje. Zkusila jsem odinstalovat a přeinstalovat zmíněné ovladače a také nyní používám jinou myš, možná ta myš je blbost, kdo ví, ale nyní to funguje.

Všem ještě jednou moc děkuju :) a do Nového roku 2015 vše nej :).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru