Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 2 dotazy - (ne) signál v domě a je riziko při koupi předváděcího kusu mobilu?

Ahoj mám jeden pár otázeček 8-).

1. Když jsem doma (bydlíme pod klášterní zdí) tak nemám signál nikde dá se říct. Ale když vylezu ven chytnu signál začnu volat a jdu do baráku tak mám signál skoro všude všichni mi krásně rozumí a já jim. Jen co hovor položím signál vypadne a musím vylést skoro až na střechu oknem abych signál měl zase. Čím to je?.. dělal mi to každý mobil. Má v sobě něco jako posilovač signálu při hovoru či co? nebo čím to je?

2. Chci koupit mobila je u něho napsáno 100% stav předváděcí kus.Záruka 2 roky od data prodeje. je riziko že bude poškozený? je cca o 500 levnější a před vánocema se mi hodí každá kačka.

Díky moc za případné reakce a omlouvám se jestli jsou tyto dotazy hloupé ;-)

Předmět Autor Datum
1) Setkal jsem se s tím taky. V obci, která je v dolíku a signál tam má jen T-Mobile; pro ostatní se…
Dale Cooper 04.12.2014 22:12
Dale Cooper
Jen mi to přišlo malinko zvláštní.. :-) když při hovoru signál mám a jinak ne. Je to BUG :-D , telef…
Just4Fun 04.12.2014 22:35
Just4Fun
Zrejme tam vyrobcovia telefonov nastavuju nejaku prahovu uroven sily signalu inac pisu ze neni, aby…
MM.. 04.12.2014 22:21
MM..
Aplikace na ten signál asi nejsou že? jestli to výrobce telefonu nedělá od výroby kvůli úspoře bater…
Just4Fun 04.12.2014 22:36
Just4Fun
Neviem najst nic moc (hladam android signal strength threshold), ale napr. toto https://play.google.…
MM.. 04.12.2014 22:46
MM..
Já to zítra vyzkouším a dám vědět zatím ti moc děkuju :-)
Just4Fun 04.12.2014 22:54
Just4Fun
ad 2 Řídil bych se hlavně tím, kdo? ten telefon prodává.
Prim 04.12.2014 23:45
Prim
Nie ste odniekal z hor? Bez urazky. Ten druhy tel. tam moze byt zlacneńy, lebo ho uz niekto vratil-n… poslední
Qet-nereg 04.12.2014 23:58
Qet-nereg

1) Setkal jsem se s tím taky. V obci, která je v dolíku a signál tam má jen T-Mobile; pro ostatní se musí na kopec. Na balkóně v penzionu telefon položený na stůl chytí signál kyslíků, jinde ne. Když volám, tak se mohu pohybovat po domě; dovolám a šlus, signál není. Těžko se s tím něco udělá.
2) Nebál bych se toho. Jen to asi bylo rozbalené a pár lidí to mělo v prackách; chtělo by to ale telefon vidět. Dvouletá záruka - pohoda.

Zrejme tam vyrobcovia telefonov nastavuju nejaku prahovu uroven sily signalu inac pisu ze neni, aby si nemal problemy ze bude vypadavat hovor furt. Neviem nie som vyrobca telefonu, len logicky uvazujem :)
Mozno nejaky patchnuty firmware ak to niekto riesil uz by sa mohol dat na google, ak to niekto uz riesil kto sa vrta vo firmwaroch.

Nie ste odniekal z hor? Bez urazky. Ten druhy tel. tam moze byt zlacneńy, lebo ho uz niekto vratil-nemal signal (vas sused).
pokial zijete v oblasti, kde je tazke pokrytie, vezmite si telefon od operatora, a toho nahanajte, ze tam nie je signal. Inak asi hledat mobil, kt. si najde signal, aj ked je ho malo...Sagem, Panasonic...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru