Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Virtualbox a sdílená složka

Zdravím a měl bych drobný dotaz. :?:

Mám nainstalovaný Virtualbox a v něm jak XP, tak i Win7. Nasdílel jsem složku - to je všechno fajn, jenže ...

- V XP, když v Nabídce start, Ovládací panely, Systém, Hardware, Správce zařízení a Sítové adaptery nic neudělám - mám v těchto virtuálkách sdílenou složku s názvem ishi, ve které si mohu dělat cokoliv a dostanu se s tímto XP i na net.
- V XP, když v Nabídce start, Ovládací panely, Systém, Hardware, Správce zařízení a Sítové adaptery zruším sítové připojení (adapter) - i tak mám v těchto virtuálkách sdílenou složku s názvem ishi, ve které si mohu dělat cokoliv a nedostanu se s tímto XP na net.

Pro dokreslení, co myslím jsem oba případy v XP nafotil a umístil tady jako obrázek : http://2i.cz/a48d6b4192
::)
- Ve Win7, když v Nabídce start, .... , Sítové adaptery nic neudělám - mám v těchto virtuálkách sdílenou složku s názvem ishi, ve které si mohu dělat cokoliv a dostanu se s tímto Win7 i na net.
- Ve Win7, když v Nabídce start, ... , Sítové adaptery zruším sítové připojení (adapter) - složka ishi zmizí a nemohu dělat v ní nic, když tam není a nedostanu se s tímto Win7 na net.

Pro dokreslení, co myslím jsem oba případy ve Win7 nafotil a umístil tady jako obrázek : http://2i.cz/b59c7a5083
:?::?::?:
V čem je problém? Nechci virutálně pouštět Win7 na net, ale přitom chci mít stále k dispozici sdílenou složku ishi - tedy to mít stejně, jako v případě XP.
:i:
Nemá někdo nápad, jak na to? Tedy mít sdílenou složku ishi k dispozici stále, at již mám povolen, nebo zakázán sítový adapter? - díky.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny