Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil - Android, nebo WP?

Co mas za telefon ted? Jestli prestal fungovat, neslo by sehnat v bazaru neco podobnyho?

Ono totiz tvym pozadavkum moc nehovi ani Android ani WP.

Ja bych ti asi spis poradil WP, protoze jsi dlouholetej uzivatel Windows a to jeste na mnohem vic nez na bezny uzivatelsky urovni a mas nejaky zazity navyky a asi se ti je bude tezko menit, nakonec viz.

U Androidu mi vadí mnoho různých verzí, s čímž často souvisí kompatibilita aplikací, diskutabilní podpora výrobců (na nový verze Androidu)
Android je linux, kompatibilita androidich aplikaci je naprosto OK, ale Windows aplikace na tom nebezej. Novy verze Androidu se moc neresi, stejne jako se moc neresi novy verze linuxu, vubec nicemu nevadi nemit nejnovejsi verzi Androidu.

Naopak pocitat s tim, ze WP budou donekonecna rozhodne taky nemuzes, nakonec to vidis na Windows, jak se MS snazi delat veci nekompatibilni, viz. DirectX apod.

No a problem tu mas i cenovej, foun do ctyrech litru, spis min, jak sam pises o Lumii 530, no u Androidu to je uplnej zaklad. Tedkon sis vyvzpomnel slusnej fotak, GPS, dostatek vykonu, ..., do ctyr tisic utopie.
Lidi si kupujou levny founy a pak jsou nespokojeny a nadavaj na Android. Rekl bych, ze u WP potazmo u Nokie bude v tomhle ohledu situace o neco lepsi.

Do ceny ti neporadim:
jinak bez ohledu na cenu bys mohl premyslet o Samsung Galaxy S4 mini, Samsung Galaxy S3 Neo, Xiaomi Redmi 1S, pripadne nejake to Lenovo, ale bude tam Mediatek a teda se shanet po SoC MTK6582 nebo lepe MTK6592, starsi nebrat.

Edit: Jeste si rozmyslet pritomnost LTE, SGS3Neo, XR1S ani Mediateky nemaji.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny