Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil - Android, nebo WP?

Ne, asi jsi me spatne pochopil, vubec te nepodcenuju, myslel jsem to takto, jak dlouho tu Nokii 500 mas? Asi to nejakej ten rok bude. A podle toho co pises, asi nechces novej foun na dva roky, urcite si predstavujes delsi vydrz, proto taky mas pochopitelny strach z toho, ze to MS zase a ne poprve zarizne a budes muset zase kupovat novy. Ale uprimne, kam se za dva tri roky posune vyvoj na internetu, budou stacit na "pitomej" net dnesni PC potazmo mobily? A pokud ne, neni jedno, jestli to MS zarizne?

Sam jsem mel Windows Mobile 6.5, taky jsem si predstavoval, ze to mam do konce zivota (prehanim) a pak to MS zariznul a musel jsem koupit novy. Zarekl jsem se, ze od Microsoftu uz nic a poridil jsem Android a uz mam od te doby ctvrty mobil. :-D (Kdyz to vezmu po vykonostni strance, tak druhy, ZTE Blade jsem menit musel, protoze uz vykonostne nestaci ani na ten web.)

Proste mam obavu, ze si koupis levnej (do 4.000,- je to opravdu kategorie levnejch) mobil a za dva roky ti to stacit nebude. Ale zase proc ne, nekdo treba koupi podstante drazsi pristroj a treba to za par let taky stacit nebude.
Ono je to i otazka vyuziti, neznam tve potreby. Treba dobra ted nove aplikace Muj vlak od Ceskych drah, ale je jenom pro iOS a Android. (WP je takova minorita, takze nic. ]:))
Kazdopadne dojdi to ozkouset nekam do prodejny: Samsung Galaxy Trend Plus, MS Lumia 635, Lenovo A328.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny