Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil - Android, nebo WP?

No, nedostatky ..., byl pokrok do verze 4.2, pak ani nemenili kodove oznaceni u 4.3, protoze zmeny byly minimalni a z uzivatelskeho pohledu nulove a ted 4.4 je evidentne horsi nez starsi verze a pripravovany Android 5.0, co jsem cetl o novych funkcich, mam pocit, ze Android uz umi vsechno a Google nevi kudy kam dal, takze zmeny jen k horsimu. Nakonec zname to z Windows, kdy po Windows 7 se Microsoft zasekl a uz neni co vymyslet lepsiho a Windows 8 i pripravovane Windows 10 uz jen fungovani systemu zhorsuji.
Nastesti ma Android vyhodu, ze je open source a tak se tam vetsina funkci dal dodat aplikacema tretich stran nebo naopak nesmyslne funkce vykopat pryc.

Velikost je vylozene individualni, mamka mela 3,7", potom 4,5" a ted tech 4,8" a rika, ze je to tak akorat. Rekl bych z toho co tak vidim okolo sebe, ze mensi telefony uprednostnuji predevsim ti, kdo to maji hlavne na telefonovani a SMS. A u zen vubec nehraje roli, ze ma mensi rucku, spis je preci jenom mene zen, ktere ten smartphone opravdu vyuziji i s tema funkcema, pro ktere je lepsi vetsi displej.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny