Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil - Android, nebo WP?

Tak po několika dnech používání:
- lehčí a tenčí, než jsem čekal
- nevrže, konstrukce pevná
- displej super - barvy, jemnost. Nemá světelný senzor, ale při nastavení displeje na 40% je pěkně čitelnej jak venku ve dne, tak v noci, aniž by oslňoval. Jas displeje se dá rychle nastavit na horním rolovacím menu.
- baterku není problém za den vybít, ale dva dny by zvládla. Záleží na použití. IMHO průměr.
- výkon na moje použití je výbornej, prohlížení internetu zvládá velmi rychle, odezvy systému bez problémů.
- navigace - nalezení polohy je rychlý, nějaký zkoušky v terénu jsem nedělal, takže víc nemůžu zatím posoudit.
- hry hraju jen výkonově nenáročný, nějaký závody nebo 3D mě neberou (ani to nebyla priorita), takže z této stránky nemohu posoudit
- nemá LTE, ale mobilní data jsou velmi rychlá, ani nepoznám rozdíl mezi wifi a mobilním spojením. Vůči původní Nokii je mobilní internet perfektně použitelnej.
- foťák rychlej, zaostřuje dobře, fotky jsem ještě do PC nedával, ale opět ve srovnání s Nokií 500, kterou jsem měl předtím, fotí snad každej telefon líp. Má to přisvícení diodou, autofocus, což je bezva.

Co mi trochu vadí:
- při použití naležato občas nechtě mačkám tlačítko hlasitosti. Asi obecná bolest smartphonů, kolega s Galaxy S3 je na tom stejně.
- při odemykání obrazovky místo odemknutí přetažením po displeji občas přesunu nějaký prvky, tedy upravuju zamykací obrazovku i tehdy, když to nechci. Snad si zvyknu.
- má to tolik možností, až se v tom jeden ztratí. V nastavení příchozích zpráv jsem zatrhnul možnost čtení došlých zpráv a pak jsem půl hodiny zjišťoval, proč se mi přijivší SMS nezahlásí zvoleným zvukem a jen to divně něco zahuhlá. Už to zvoní, jak má.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny