Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil - Android, nebo WP?

tlacitko hlasitosti - to je o zvyku, casem se naucis se mu pri chyceni founu do rukou vyhnout, kdyz tak aplikace Volume Locker umi vratit hlasitost zpatky, alezase pak otravuje, kdyz hlasitost opravdu zmenit chces a musis to pak potvrzovat.

odemykani obrazovky - kdyz tak jsou i aplikace na odemykani, ktere nahrazuji puvodni, musis puvodni vyradit a pak pouzivat aplikaci treti strany, vetsinou je ale lepsi nechat tu zamykaci obrazovku, kterou tam mas v systemu, ale Huawei ma zamykaci obrazovku idiotskou, tak jsem ji vymenil za tuhle, ktera je velice efektni, ale ne uplne spolehliva, obcas ji Android automaticky zavre, coz je chyba programatora, ktery tu aplikaci navrhoval, nicmene jinak je velice efektni, tak ji pouzivam.

ja jsem si na zpravy koupil smart notify, zobrazuje zpravy v popup okne, ale velice jednoducha a efektnivni je i aplikace SMS Popup, kterou jsem pouzival drive a ktera je zadara. Pokud by ses rozhodl aplikaci vymenit, nezpomen si v defaultni vypnout zobrazovani upozorneni, aby ti to nechodilo dvakrat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny