Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vypínání internetu

Když jsem na internetu, tak se mi téměř vždy objeví na obrazovce jakýsi text, že došlo k nějaké chybě (bohužel nevím k jaké) a mám 2 možnosti:1) odeslat zprávu o chybách 2) neodeslat. Ale ať dám jakoukoli z nich, stejně se mi pak internet odpojí a aby znovu jel, musím restartovat počítač. Je to dost nepříjemný, zvlášť když se to stane asi po 10 minutách od připojení. Můžete mi poradit? Děkuji.

Předmět Autor Datum
Můžeme: Napiš operační systém, prohlížeč, způsob připojení, opiš "jakýsi text" o "nějaké chybě". Pa…
Pavel 12.02.2007 21:04
Pavel
Píše se tam: V aplikaci Generic Host Process for Win32 Services došlo k problému a je třeba ji zavří…
Jituš 13.02.2007 17:01
Jituš
Odvirovat, odstranit spyware.
Kurt 13.02.2007 17:04
Kurt
a po dovirovani nainstalovat servicepack a zaplaty Win (www.microsoft.com). poslední
MM.. 13.02.2007 17:06
MM..
zatím přestaň používat internet explorer, nech si ten krám odvirovat, odspywarovat. a pokud by ti ie…
lední brtník 12.02.2007 22:22
lední brtník

zatím přestaň používat internet explorer, nech si ten krám odvirovat, odspywarovat. a pokud by ti ie moc chyběl, zkontroluj jestli máš poslední verzi ie 6 sp2. pak už vyšly jen (automatické) updaty na něj, anebo bys musela stáhnout nový ie7.
já považuju za normální používat bezpečný software, proto ie pokud nemusím tak ne - někomu víc vyhovuje firefox 2, někomu opera 9.

edit: může, ale nemusí to souviset internetovým prohlížečem. chyba může být i v jiné windows knihovně. více info o příčinách bys měla najít v eventlogu: tento počítač - pravým myšem: spravovat - prohlížeč událostí - aplikace / systém. tu si pročti hlášení s červenými křížky, které by se prohlížeče nebo síťového připojení mohly týkat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru