Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem (Notebook) haprovanie s obrazovkou, stmavenie nasledne scernenie pri zapnuti (aj pocas zapnutia)

Ahoj. Prosím dokazal by mi niekto poradit?
Problem je, ze asi pred tyzdnom sa mi stalo, ze ako som zapinal notebook tak mi zacala nejako stmavovat obrazovka az napokon uplne zhasla.
Restartol a znova som zapol NTB na co uz isla dobre. Nic som dalej neriesil.
Dnes sa to stalo znova ako ho som ho otvoril a zapol obrazovka haprovala stale rovnako, uvodne logo ASUSu som sice videl no potom sa z bielej stala komplet cierna a uz nesiel. Skusal som ho odstupom casu zapnut no asi 2 hodiny nic, napokon som skusil otvaranie a zatvaranie displeja co sa ukazalo ze pri sklopeni a opatovnom zdvihnuti sa mi farby nacitali no znova zacali haprovat az to skoncilo ciernou obrazovkou. Teraz asi po 3 hodinovom odskusavani mi nejakym zazrakom obrazovka ide, nechem s nou preistotu ani pohnut, aby mi to znova neprestalo ist. Chyba je podla mna v displeji ale moc sa do toho nevyznam. Pred rokom som ho menil za novy LCD displej stary sa mi rozbil, tento ma rok. Moze byt chyba v nom alebo ako?
Prosim poradte mi rychlo nech stihnem pripadne predvianocny servis :D dakujem

Předmět Autor Datum
otvaranie a zatvaranie displeja co sa ukazalo ze pri sklopeni a opatovnom zdvihnuti sa mi farby naci… poslední
dennyB 14.12.2014 08:55
dennyB

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru