Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HP ProBook 450 bliká a nefunguje správně monitor

Zdravím, mám HP ProBook 450 s Win 8.1 a ze dne na den mi začá zvláštně blbnout monitor. Ntb normálně zapnu a dostanu se se na přihlašovácí stránku, ale tam už monitor zlobí, blikají tam vždy tak na milisekundu různé prvky z obrazovky (třeba jenom kurzor, ukazatel jazyku klávesnice, ukazatel signálu, šipka zpět..)
Vůbec nevím co bych měl dělat, třeba mi někdo poradí, než se budu muse odkázat na servis. Zkusil jsem to s vyndáním baterie a držením tlačítka, restartování atd.
Díky :)

Předmět Autor Datum
Mozete akurat tak vyskusat, ci je to problem SW alebo HW, stiahnite si live verziu Linuxu napr. SLAX…
S2 16.12.2014 21:48
S2
Díky za radu, ale jenom se chci zeptat - když to nabootuju přes Linux, neodstraní mi to všechny soub…
Steeva 19.12.2014 22:31
Steeva
Spuštěním operačního systému z DVD nedojde k samovolnému a zlovolnému smazání dat z disku. poslední
karel 19.12.2014 22:35
karel

Mozete akurat tak vyskusat, ci je to problem SW alebo HW, stiahnite si live verziu Linuxu napr. SLAX download.php - tam si vyberte jazykovu mutaciu a stiahnite si bud ISO, ktore vypalite na CD, alebo verziu pre USB kluc, ako pomoc pri tvorbe bootovacieho media Vam posluzi documentation.php - ak Anj. nerobi problem, potom z neho nabootujete a ak sa problemi s obrazovkou budu opakovat aj tam, tak ho odneste do servisu, ak nie, tak ide SW problem, v tom pripade odvirit (napr. Kaspersky Rescue Disk + MBAM), ak nepomoze ani to, tak pouzit recovery funkciu a dat OS do stavu v akom Vam prisiel od vyrobcu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru