Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Rozdíl v ceně skládaného a kupovaného PC

Pokud to tady chápu dobře, tak ti jde více méně o názor na HP Pavilion 500-303nc. A finanční rozdíl, kdyby jsi seskládal to samé třeba přes czc. Já říkám tak 10 - 15% ve prospěch seskládání.

A už jen tady se zadrhneme - ta sestava je vhodná, jak tu bylo řečeno, maximálně tak do kanceláře. Nějaké hry nebo photoshop, to leda tak omylem. GDDR3 grafika není na hry a ten procesor taky není zázrak. A pro ten PS bych neviděl optimálních 4GB RAM.

Bohužel jsem se setkal se sestavou od HP v ceně asi 35.000,- určenou na hry. Po té co jsem to překlikal na czc - asi 27.000,-. Do ceny 35.000,- to šlo seskládat mnohem lépe a bylo by to lepší než popis dále:
Po otevření skříně - nehorázný bordel v kabelech, nějaký airflow ten počítač nemohl znát i přes to, že skříň měla místo za deskou na kabeláž. Zdroj byl nějaký ten HP no-name (nevím kdo to vyrábí, ale napájení grafiky muselo být z části přes Molex. Nemohu posoudit kvalitu, ale když tam nedokážou dát normální zdroj, který má dostatečné kabely na napájení grafiky, tak nevím co si o tom mám myslet)

Jednoduše řečeno - když si zde necháš poradit, dostaneš maximum za svůj limit a hlavně kvalitu. Zde se sestavuje z komponentů MSI, ASUS, Seasonic, což jsou kvalitní komponenty. Pokud nevěříš, že by jsi zde dostal kvalitu, existuje internet a recenze na jednotlivé komponenty, které ti zde navrhneme. Nakonec to sestaví czc, který dle mého nestaví zle. Odkaz na již zodpovězené dotazy na sestavy jsi dostal, tak si vyber.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny