Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC se spustí ale nereaguje

Ahoj, dnes se mi stal problém. Připojoval jsem čtečku karet k desce(asi blbě). Pak jsem zapnul Pc a obraz se načetl ale spustila se mi automatická oprava. Při opravě se mě to zeptalo jestli chci obnovit změny v PC. Dal jsem ano. Potom se to chvíli opravovalo a PC vypnul poté nereagoval ani na zapnutí. Vytáhl jsem kabel ze zdroje, vytáhl grafiku, zkusil jestli není slabá baterie ale nebyla, tak jsem ji vrátil zpět. Spustil jsem to bez grafiky a jelo to, samozřejmě bez obrazu jelikož nemám v desce integrovanou Grafickou kartu. Pak jsem tam dal starší grafiku. Obraz naskočil jako "normálně" jen měl nižší rozlišení než dřív. Naskočila plocha asi 1m šlo to normálně. Pak se to seklo a nic. Musel jsem to vypnout natvrdo. U nové karty(karta která tam byla před problémem) se monitor zapne, naskočí, a pak už se vypne v dobu kdy má být modré pozadí Windows kde to píše "Vítejte". Je nějak možné, aby pitomá čtečka karet mohla zničit PC? Prosím o každou radu.. Díky!

Předmět Autor Datum
Citačka kariet urcite neznicila ani nenici PC to skor ty si ju zle zapojil alebo si nieco skratoval…
human0id 31.12.2014 21:31
human0id
Je už docela stará hodně stará. Mám ten jumper na desce dat na vedlejší piny a zapnout. Nechat to pá…
Christopher 31.12.2014 21:45
Christopher
Pc po restartu biosu tak že jsem vyjmul baterii na nějakých 15s se spustil. Pak se mě to zeptalo jes…
Christopher 31.12.2014 22:01
Christopher
Ano dobre len obnovuj a potom napis ako si dopadol. V najhorsom pripade ak ti to nepojde opravit tak…
human0id 31.12.2014 22:24
human0id
Ten PC se chová divně. Po tom obnovení se mi načetl normálně W7 plocha a vše normal. Ale pak jsem sp… poslední
Christopher 31.12.2014 22:34
Christopher

Citačka kariet urcite neznicila ani nenici PC to skor ty si ju zle zapojil alebo si nieco skratoval tym ako si sa babral v bedni.
Na tvojom mieste skus RESETOVAT BIOS tym ze vytiahnes bateriu a stlacis tlacitko pre SPUSTENIE PC a drz ho asi 10 sek. (alebo ak mas JUMPER na zakladnej doske tak prehod JUMPER na 10 sek. ci kolko treba si pozri v MANUAL od Dosky).
Ak ti nepomoze ani resetovanie BIOSU tak si nieco ponicil a nieco ti odislo.
-----
Hod sem link tej Znicujucej-Citacky-Pocitacov co si kupil...

Pc po restartu biosu tak že jsem vyjmul baterii na nějakých 15s se spustil. Pak se mě to zeptalo jestli chci spustit automatickou opravu nebo normálně spustit. Dla jsem normálně spustit. Už to fungovalo normálně. Ale po 3m se to seklo a nic,jakoby se zasekl HDD. Dal jsem restartovat a Nouzový režim tady to normálně funguje. Tak zkouším v nouzovém režimu obnovení systému.

Ten PC se chová divně. Po tom obnovení se mi načetl normálně W7 plocha a vše normal. Ale pak jsem spustil chrome a seklo se to. Restartoval jsem zkusil jsem Nouzový režim se sítí. Klikl jsem na chrome, chvíli se to načítalo. Nakonec se PC vypl. Zase nereaguje na stisknutí ani po vyjmutí baterie nenačetl. Zkusím to chvíli nechat a pak to předělat na svůj druhý disk. Popř večer reinstall systému.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru