Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ovládání ostření foťáku notebooku

Hurá, konečně v Lenovo Settings přibyla možnost u foťáku nastavit manuální ostření, ale nevím, k čemu mi to bude, když je to takhle plácnuté v téhle aplikaci, která fotky nezískává. A v aplikaci Camera možnost ručního ostření není (ani click to focus, ale to by údajně windows8 měl umět, nevíte, proč to tam není? )Bohužel je to dementně vymyšlené, takže když chci manuálně ostřit, musím nejdřív otevřít Lenovo settings (1. tlačítko windows, 2. kliknout na zmíněný program. 3. kliknout na sekci camera. 4. kliknout na rolovací dialog výběru foťáku. 4. vybrat ze seznamu zadní foťák. 5 odkliknout checkbox autofocus a 6. konečně táhlem nastavit zaostření) potom spustit program na focení (Camera a nebo z irfan view) a udělat fotku... Nedomyšlené....

1. Který program umí ovládat ostření rovnou a rovnou fotit?

2 jde to nějak přidat do programu Camera?


Další dotaz:
-------

-aplikace bohužel neindikuje, zda ostří, nebo nebo neostří, nebo zda je zaostřeno, ani tam není ruční tlačítko provést autofocus.
-a foťák ani nečeká po stisknutí spouště, než dojde k zaostření a ihned udělá fotku (ve většině případů je tohle blbé chování)..

Je tohle také nějak možné vyřešit? Znáte nějakou aplikaci, která by toho byla schopna?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny