Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Čas bilancování.

Takže najprv len v číslach. Za rok 2014 sme mali:
- vyše 20 miliónov zobrazení stránok,
- 4 522 nových registrovaných používateľov (a na druhej strane 679 udelených banov),
- 203 787 príspevkov na počítačovej poradni, z toho bolo 21 803 otázok.

Celkovo rok 2014 je pre mňa rokom, kedy bolo na poradňu menej času. Takže som celkom rád, že je tu veľa ľudí, ktorí vedia poradiť a pomáhajú ostatným. Neviem, či to je len môj pocit, ale zdá sa mi, že sa v priebehu roka z celkového pohľadu zlepšil prístup ľudí k sebe navzájom.

Poradňa je stále projekt, ktorému sa všetci môžeme venovať len vo svojom voľnom čase, takže aj keď sú nápady na vylepšenia, tak nie je také jednoduché premeniť ich na realitu. A aj keď sa to nezdá, tak si všímame každú spätnú väzbu, aby sme mohli poradňu posunúť k lepšiemu.

- Na začiatku roka bol drobný upgrade servera, ktorý nám dal zabrať trochu viacej, než by sa dalo čakať. Ponaučenie: Nedávajte programátorovi do rúk skrutkovač. :-)

- Uzavrela sa jedna interná záležitosť, ktorá sa tiahla už viacero rokov. Detaily po mne nechcite, ale mám vďaka tomu chuť venovať sa poradni viac než doteraz.

- Trochu mimo poradne, ale vec, ktorá ma vcelku teší: Na našom serveri začali bežať webové stránky, v ktorých sme výrazne upravovali "vnútornosti", a ktoré sú denno-denne používané pre plánovanie tréningov.

- Gigastore sa nám vyhrážalo trestným oznámením a zablokovaním našich stránok kvôli jedinému príspevku, keďže sme od nich nedostali súhlas na to, aby sme sa o nich mohli láskavo vyjadrovať. Pokiaľ by ste po nich trochu pátrali na webe, zistili by ste, že to patrí do ich štandardného spôsobu podnikania. Samozrejme šlo len o plané vyhrážky.

- Našu poradňu navštívil duševne nestabilný človek, kvôli ktorému máme zasa o niečo lepšiu ochranu pred útokmi na naše stránky. Ďakujem všetkým moderátorom (a toto sa netýka len počítačovej poradne), ktorí dohliadali celý rok na poradňu a aj túto situáciu bez problémov zvládli.

Takže toto bol rok 2014 z môjho pohľadu. Ďakujem všetkým radcom, ktorí pristupujú k ostatným s rešpektom, a teším sa na rok 2015. ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny