Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nedostupná poradna.net

Mám od včerejška velký problém s dostáním se na poradnu.
tracert.jpg

Jakékoliv jiné stránky se načítají naprosto normálně, zkoušeno ze dvou PC. Vždycky jsem si myslel, že když je jeden směr na požadovaný server ucpán, jde se tam dostat jinudy.

Poslední adresa (tracert), která jede normálně (ping) je 217.67.21.190. Dále (217.67.17.2) - octarine.dialtelecom.sk - mě to nepustí (nebo opravdu jen výjimečně). Pak je odstaven i n4all.net (82.119.226.83).

Toto všechno se děje zhruba od včerejšího odpoledne. Mám puštěný ping -t, sem-tam naskočí odpověď od n4all.net, přestože octarine je pořád nedostupný.... tak jednou za čtvrt hodiny na několik (desítek) sekund. Dá se s tím něco dělat??

Nevím, jak se mi podaří reagovat na podněty či nápady, když se sem nemůžu dostat. Pro tento případ (než se to "vyřeší", jsem na ICQ 333-434-008 nebo na sisinka at gmail dot com.

Díky za rady...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
pred par dnami (ci tyzdnami?) mali v diale nejaky problem s floodom a poradna vypadavala. je mozne z…
fleg 17.02.2007 16:59
fleg
Dodatečné info pro flega: Byl jsem teď u známého (druhý konec dědiny, stejný WiFi provider, naše IP… poslední
L-Core (nereg.) 18.02.2007 16:20
L-Core (nereg.)

pred par dnami (ci tyzdnami?) mali v diale nejaky problem s floodom a poradna vypadavala. je mozne ze toto je dosledok ich uprav ze je zablokovany tvoj ip rozsah. skus kontaktovat adminov priamo z dialtelecomu. ja to skusim tiez uvidime ako sa vyjadria. mohol by si mi vsak predtym na icq povedat z akeho ip rozsahu mas dany problem.

Dodatečné info pro flega:

Byl jsem teď u známého (druhý konec dědiny, stejný WiFi provider, naše IP adresy se liší v posledním trojčíslí) a naprosto stejná zkušenost. Poradna nedostupná, pouze skrze anonymní proxy. Tracert končí na sloveském dialtelecomu.

Tím pádem vylučuji jakýsi osobní ban na svou IP (:-?) či nějakou divnost na mém PC či routeru/FW/NATu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru