Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Domácí wifi připojení.

Zdravím, pár let mám doma wifi přes TP Link. Noťas mi přes něho jede jak přes wifi, tak přes kabel. Wifi mi fungovalo i na mobilu a nejen mi, ale i návštěvám kterým jsem heslo poskytl. Před rokem jsem si zakoupil TV a připojil jsem ji přes kabel a na noťasu jsem si stáhl aplikaci Samsung link a propojil jsem TV s noťasem. Mobil mi do skupiny nešel propojit (Nokie E52). Od té doby co jsem nainstaloval Samsung link, myslím si to, mi nejde se připojit k wifi (mobilem), ani mým kamarádům kterým to někdy šlo. Teď jsem si zakoupil Samsung galaxy S3 a neumím se doma dostat na net. Wifi nepřijímá heslo. Nechápu co je špatně a nevím jak z toho ven. Když chci změnit heslo routru, nejde mi se k němu přihlásit. Mám raději odinstalovat Samsung link, nebo uvést router do továrního nastavení ( instal.cd,ale nemám), nebo je i jiná možnost. Děkuji všem ochotným za odpovědi.
PS. vše nej v Novém roce :-)

Předmět Autor Datum
- nepoznam tu aplikaciu takze neviem ako sa sprava, ale urcite by som ju odstranil - k router-u inst…
S2 08.01.2015 21:32
S2
TV je připojena k routeru et. kabelem. Internet připojení jede v tv i notebooku. Mě jenom zajímá, pr… poslední
Jurko 08.01.2015 21:56
Jurko
když měníš hesla, připoj se kabelem. Mobil mi do skupiny nešel propojit do jaké skupiny a co s tím…
lední brtník 08.01.2015 21:35
lední brtník

- nepoznam tu aplikaciu takze neviem ako sa sprava, ale urcite by som ju odstranil
- k router-u instalacne CD netreba, nastavuje sa cez web. rozhranie, len je potrebne mat/vediet defaut login a heslo pre prihlasenie, + ked ma v sebe router aj modem (xDSL,optika,...) je potrebne mat aj prihlasovacie udaje od poskytovatela internetu
- preco sa TV nepripaja priamo na siet, cize k router-u?

TV je připojena k routeru et. kabelem. Internet připojení jede v tv i notebooku. Mě jenom zajímá, proč se nemohu žádným zařízením připojit na svoje wifi i když jsem nikdy heslo neměnil a před tím mi to šlo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru