Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem s klavesnicou - prepojene klavesy

Zdravim vsetkych. Ospravedlnujem sa za nezrozumitelny nazov, ale inak ma nenapadlo ako strucne opisat problem ktory mam. Ide o to, ze obcas sa mi s klavesnicou deje, ze sa mi ako keby prepoja niektore klavesy, a ked stlacim jednu, zaroven sa s nou stlaci aj ta druha a naopak. Konkretne ide o klavesy L a 1 na numlocku, a CTRL a ENTER. Stava sa mi proste ze pisem, stlacim Lko a pred alebo za Lko mi napise jednotku z numerickej klavesnice, a rovnako ked napisem jednotku, tak sa mi pred alebo za 1 napise Lko. Tento problem sa nedeje furt, vyskytuje sa nahodne, a trva to priblizne 15-20 sekund kym sa klavesy "znormalizuju". Premyslal som o reklamovani klavesnice, ale chcem vediet ci proste neni problem v niecom jednoduchsom, popripade ci nestaci otvorit a vycistit klavesnicu. Klavesnicu som uz raz otvaral, tak som si nie na 100% isty ci mi uznaju reklamaciu klavesnice (ak ju pojdem reklamovat).

Vopred dakujem za vsetky odpovede, a zaroven dakujem za zdlhave citanie opisu mojho problemu :).

Předmět Autor Datum
No napis ci pises o klavesnicy na notebooku alebo externu klavesu ? A ked si ju rozobral tak naco si…
human0id 09.01.2015 19:41
human0id
Ide o externu klavesnicu Logitech G103. Rozoberal som ju len kvoli tomu aby som ju vycistil, sice so… poslední
MatoBoost0 09.01.2015 20:02
MatoBoost0

No napis ci pises o klavesnicy na notebooku alebo externu klavesu ? A ked si ju rozobral tak naco si ju rozoberal koly tomu problemu alebo nieco ine ? Napis aj ci ti to robi od novoty alebo od akeho incidentu alebo kedy...
Mimochodom ak si polial klavesnicu tak reklamaciu ti neuznaju a dovod chyby bude v obliati.

Ide o externu klavesnicu Logitech G103. Rozoberal som ju len kvoli tomu aby som ju vycistil, sice som pouzil aj vodu, ale bol som opatrny, neoblieval som vodou casti kde bola elektronika (alebo plosne spoje), a nasledne som klavesnicu vyfenoval a nechal ju odstat 24 hodin aby sa vyparila vsetka voda (a bolo to asi pred 3-4 mesiacmi). Zacalo mi to robit len nedavno (cca 2-3 tyzdne), nenastal ziadny incident ktory mohol sposobit tento problem. Klavesnica mi nepadla, neoblial som ju ani som do nej nebuchal.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru