Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pravidelné sekání počítače při hrách

Zdravím. Mám problém s mým počítačem při hraní her. Vždy po určité době (tak hodina a půl) hraní se začne každá hra pravidelně sekat, vždy se chvíli seká, pak zas chvíli běží plynule a tak se to opakuje. Zvláštní je, že při tom sekání počítač nic nenačítá ani nepracuje, takže si nedokážu představit čím to je. Myslel jsem že je to slabým hardwarem (můj počítač není zrovna žádné dělo), ale dělá to u všech her a to i hodně starých, které by prostě měly jít plynule.

Projel jsem počítač Avastem, Spyware doctorem a Ad-awarem, nic to nenašlo, tak jsem pro jistotu zkusil i NOD32 a antivir a antispyware v Zone Alarmu, ale ty taky nic nenašly, takže to asi žádný trojan nebo vir nebude. Navíc po té určité době hraní nepomůže ani reset počítače, hry se pak stále sekají.

Mám notebook acer, 1.5GHz Celeron, 768MB DDR2 Ram, integrovanou grafiku Intel 915GM/GMS, 910GML, v biosu mám u ní nastavenou paměť 128MB. Ovladače u grafické karty mám aktualizované. Nemám zapnuté žádné rezidentní ochrany u antiviru/antispyware s vyjímkou Avastu, u kterého ji zapnutou mám, ale zkoušel jsem ho vypnout a hry se stejně sekaly.

Vir to asi nebude, když k tomu sekání dochází pravidelně po nějaké době a nepomáhá pak ani reset, ale pokud vám to k něčemu bude, tak klidně sem můžu hodit výpis z Hijackthis.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No vzhledem k tomu, že problém jsme asi nalezli, tak myslím, že můžu tohle téma označit jako vyřešen… nový
Vojcek 19.02.2007 22:42
Vojcek
Tak jsem vysál vysavačem prach z větráčku, zdá se že problém je vyřešen. Po několika hodinách hraní… nový
Vojcek 04.03.2007 00:18
Vojcek
Proboha. Tak jsem to zběžně dočetl až sem a kroutím hlavou. Rady typu přeinstaluj si drivery nebo ot… nový
Flash_Gordon 04.03.2007 02:16
Flash_Gordon
Tak jsem si to tedy také přečetl a shledal, že neumíš číst. Myšlenka, že by se mohlo jednat o přehří… nový
anarchist 04.03.2007 02:48
anarchist
OK poslední
Flash_Gordon 04.03.2007 11:34
Flash_Gordon

Tak jsem si to tedy také přečetl a shledal, že neumíš číst. Myšlenka, že by se mohlo jednat o přehřívání, zazněla hned v prvním příspěvku a pak opakovaně ještě několikrát. Že při hledání problému padají i alternativní návrhy, je snad normální, když se jedná o problém zprostředkovaný. Každému to nemusí být hned tak jasné jako tobě. Budu doufat, že stejně tak jasné ti budou i všechny ostatní problémy. Můžeš to pak tady kompletně převzít a všechna vlákna mohou čítat pouze jednu odpověď a jedno poděkování. To pak budeme hledět my.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru