Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pridanie pamete RAM do notebooku, je to možné a vobec nutné?

dobrý večer, mám notebook http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/X555LN/sp ecifications/ a na stranke sa píše že memory DDR3L 1600 MHz SDRAM, 1 x DIMM socket for expansion up to 8 GB SDRAM čiže je možné tam dať pameť veľkosti 8GB len mi nieje jasné či budem musieť tu 4GB RAM vybrať(4gb tam už totiž je) a kupiť 8GB alebo su tam dve sloty a stači pridať jednu 4GB ram pameť a bude tam 4+4gb. totiž nikde som nenašiel či ma notebook jeden alebo dve sloty na pamete ram. Tiež potrebujem poradiť či mi odporučate tam tu pameť pridavať ak využivam notebook aj na hry.
momentalne hrajem COD:MW3 na najviššich požiadavkach bez sekania, taktiež napríklad sniper elite 3, far cry4 na stredných detailoch a ide tiež bez sekania, všetky hry my zatial idu...no neviem či by nebolo vhodné predsa len dokupiť tu pameť či to pomože alebo nie to neviem.

neviem čo taká hra využiva najviac, inak povedane neviem ktorá časť HW ide nadoraz a ktorá zatial stačí, je tam intel core i5, NVIDIA® GeForce® 840M with 2GB DDR3 VRAM čiže asi dosť HW výkon

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny