Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Seknutí notebooku v doku

Mám Lenovo T540p, k němu lenovo dock a k němu monitor EIZO EV2455-BK a uzené tofu s houbami, celerem, curry a pohankou na talíři a všechno tohle je moc dobré.

Ale bohužel se mi stalo, když notebook přešel do režimu spánku a došlo ke ztrátě obrazu na EIZU (bylo nastavené, že se má zobrazovat pouze na tento monitor, na notebooku ne), že jsem využil postupu, který jej zpátky na to EIZO po probuzení ze spánku nahodil a sice zavřením a otevřením víka (notebook byl stále v docku). Jenže se to seklo a obraz nebyl ani na EIZU ani na notebooku resp. možná tam byl jen černý nápis lenovo (toto si bohužel už přesně nevybavuji). Tvrdé vypnutí notebooku, vyndání z doku, zapnutí notebooku, obraz se objevil na notebooku. Vypnutí notebooku, zpět do docku, zapnutí notebooku přes dock, naběhne jen černá úvodní obrazovka s nápisem Lenovo Thinkpad, do windows nenabootuje a to ani když je monitor vyplnutý ani když je zapnutý (spojený skrze dock s notebookem). Ven z doku opět funguje a windows naběhnou. Jak se zbavit té černé obrazovky a mít zase funkční start windows, když je notebook v docku? Podělal jsem něco?

Omlouvám se, nemám to teď u sebe, takže možná ještě situaci trochu upřesním, nejsem si jist, zda popisuje zcela přesně.

Předmět Autor Datum
Ked ten monitor odpojis z docku, ale notebook nechas v docku, tak to nabehne? Ak ne, tak je nieco s… poslední
MM.. 13.01.2015 19:59
MM..

Ked ten monitor odpojis z docku, ale notebook nechas v docku, tak to nabehne? Ak ne, tak je nieco s dockom (nejaka vada napr. nejak su kontakty ohnute alebo co ja viem co nejake zariadeni v docku vadne). Ak nabehne, tak je nieco s kablom do monitora alebo co, skus ho potom pripojit pocas beziacich windows a potom pravy klik na plochu - nastavenie rozlisenia a monitorov apod

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru