Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vir v androidu

Ahoj, když jdu na omegle, tak mi můj android píše, že je nakažen 3 potencionálními viry a brzy poškodí SIM kartu a je pod tím odkaz na antivir. Stáhla jsem si ho a pokusila se to vyřešit, ale aplikace nenašla žádné viry. Zkusila jsem všechny možné antivirové aplikace a žádná mi nic nebezpečného nenašla. Poradíte mi prosím někdo? Děkuju.

Předmět Autor Datum
Jen tě to straší. Je toho teď všude hromada. Hlavně na pornu...
Chudys 13.01.2015 20:21
Chudys
Aha,takže jsi skočila na reklamu a pak stahuješ blbosti.
ajavar 13.01.2015 20:23
ajavar
Neviem co to je omegle, android nepise nikdy nic o ziadnych viroch, ked ti vyskakuju reklamy a ty ty…
MM.. 13.01.2015 20:29
MM..
Pravdepodobne budes mit v Androidu vir, pokud nemas mobil (tablet) rootly, tak ho proste odstran ve…
RedMaX 13.01.2015 21:03
RedMaX
Na hodně stránkách a nejen na warez a pornu se vyskytuje hláška, že máš systém nakažený virem a po k… poslední
Henessy 13.01.2015 23:46
Henessy

Neviem co to je omegle, android nepise nikdy nic o ziadnych viroch, ked ti vyskakuju reklamy a ty tym nezmyslom veris, tak to este neznamena ze mas viry. Vir si nainstalujes az potom ked na tu klikajucu kravinu kliknes a das povolit instalaciu, to je potom vir :)

Pravdepodobne budes mit v Androidu vir, pokud nemas mobil (tablet) rootly, tak ho proste odstran ve spravci aplikaci. Obvykle se viry maskuji jako antiviry, takze je dost mozne, ze neco z toho co jsi stahla a nainstalovala je skutecne vir.

Na hodně stránkách a nejen na warez a pornu se vyskytuje hláška, že máš systém nakažený virem a po kliknutí stáhneš program, který ti jej odstraní. Pokud nepoužíváš telefon k bankovnictví či podobným činnostem, nemusíš se bát. Chceš li mít absolutní klid, dej telefon do továrního nastavení a znovu si nainstaluj aplikace kterým věříš. Instaluj jen to co chceš a ne co se ti na různých stránkách nabízí. (antiviry, stahovače programů, čističe, urychlovače ....) Pokud jdeš do továrního nastavení nezapomeň si zálohovat dokumenty a fotky, případně hudbu, filmy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru