Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem restartování pc - kontrola fyzické paměti ram

Zdravím.Prosím vás lidi, mám docela velký problém s pc a nevím co s tím..Pokaždé když spustím internet, počítač se po chvíli restartuje a naběhne mi: kontrola fyzické paměti ram..Nevím si s tím rady,chtěl bych proto požádat o pomoc.:.(Neví náhodou někdo co by s tím mohlo být?vadné ramky?nebo něco jiného??Děkuji předem.;-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
to ti rovnou řeknu že to vypadá na hw závadu počítače a že na dálku těžko někdo pozná/uhádne v čem t…
MM_tank 18.02.2007 18:32
MM_tank
aha.ok. Vyzkouším ten memtest.Akorát nevím jestli se ten komp nerestne dřív než to vůbec stihnu goog…
Mara 18.02.2007 18:40
Mara
Chce to zjistit kolik berou za zjištění závady. Já většinou buď nic když je to rychlovka nebo se účt…
MM_tank 18.02.2007 18:42
MM_tank
Jo díky moc za rady. Hned zítra na to mrknu protože nemám komp doma. Moc jsi mi pomohl. Jestli si ne…
Mara 18.02.2007 18:52
Mara
no..tak jsem zkusil ten Memtest.. je to nějaké divné..Spustil jsem ho někdy ve 14h.. a ještě pořád j…
Mara 19.02.2007 21:25
Mara
Memtest jede furt, dokud ho ručně nepřerušíš. Doporučuje se nechat ho spuštěný co nejdýl, nejlíp pře…
mia 19.02.2007 22:24
mia
Tak vás opět zdravím..Jsem bezradný. Prošel jsem kondenzátory.Jsou ok. Měl jsem vytažené i RAMky jes…
Mara 22.02.2007 21:32
Mara
Vypni si vo Windowsoch restart pri zavaznej chybe a napis nam co je na modrej obrazovke bielymi pism…
MM.. 22.02.2007 23:21
MM..
Přeinstalovat jsem to taky zkoušel.. jenže během instalace (těsně před začátkem samotné instalace, p…
Mara 23.02.2007 18:43
Mara
Tak si mal sem napisat tie cisla. Ak sa to deje uz pri instalacii to bude potom asi HW problem, teda… poslední
MM.. 23.02.2007 18:48
MM..

to ti rovnou řeknu že to vypadá na hw závadu počítače a že na dálku těžko někdo pozná/uhádne v čem to je. můžeš se s tím prát sám nebo to dát do servisu. Jestli chceš sám začni memtestem /najdi přes google/ s ním otestuješ paměti a dál můžeš od počítače rozdělat dekl a podívat se jestli se točí ventilátory a jestli nejsou "nafouklé" kondenzátory.

aha.ok. Vyzkouším ten memtest.Akorát nevím jestli se ten komp nerestne dřív než to vůbec stihnu googlem vyhledat..:-)uvidíme.Ventilátory se točí, ale na ty kondenzátory se ještě musím mrknout..a pak se uvidí.Do servisu jsem to moc dávat nechtěl,protože se obávám že mě to přijde na velké prachy ale nic jiného mi asi nezbude..Díky za radu.

Vypni si vo Windowsoch restart pri zavaznej chybe a napis nam co je na modrej obrazovke bielymi pismenami, ked to padne. Hlavne sem napis tie cisla a to comu na tej obrazovke nerozumies, to comu rozumies ("zacal se vypis ram apod.") sem prosimta nepis ten text vie kazdy naspamet :-)

Moze byt problem s virmi alebo s ovladacmi alebo instalacia windowsov je rozdrbana ktovie co si s tym robil, pouzi antivir, adaware, spybot, apod. nech vies ci tam mas viry, nainstalovat vsetky potrebne zaplaty Win, mozes si nainstalovat aj Win nanovo (predtym odzalohovat vsetky data), ale ako to tu tak citam radsej to daj niekomu co trochu rozumie PC a povedz mu co je napisane v tychto 5riadkoch vyssie.
P.S. samozrejme moze byt aj HW problem. ale kedze pises ze to robi len(?) ked spustis internet, tak to vidim skor na SW...

Přeinstalovat jsem to taky zkoušel.. jenže během instalace (těsně před začátkem samotné instalace, po tom, co si stahuje ty potřebené soubory atd...jestli mě chápeš:-D) naskočí znovu modrá obrazovka, vypsané právě ty čísla jak je zmiňuješ.. pokaždé mi to ukázalo jednu skupinu čísel, ale vždycky byla jiná.. Jestli je tam víc závad..nevím..

A mimochodem, já s tím nedělal vůbec nic..Nikdo do toho počítače až do teď nevrtal.;-)

Tak si mal sem napisat tie cisla. Ak sa to deje uz pri instalacii to bude potom asi HW problem, teda ale by bolo treba skusat instalaciu nacisto (nie preinstalaciu cez stavajuce Win). Ak je to HW problem tak v tvojom pripade najlepsie servis, ptz nemas komponenty na skusanie, ako uz pisal MM_Tank.
P.S: Tipujem asi na odchadzajuci zdroj alebo mozno nieco s HDD, alebo odchadzajuca zakladna doska, kedze RAMky si pisal ze si testoval a nula chyb...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru