Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Automatické přesouvání souborů na SD kartu

Dobrý den,
nejdříve se pokusím specifikovat svůj problém. Na telefonu se systémem Android (konkrétně S4) nejde u většiny aplikací nastavit, aby se data ukládala automaticky na paměťovou kartu. Jediná aplikace, která to umí je snad jen fotoaparát. Když stahuju fotky například z aplikace Facebook, tak se mi vytvoří složka Facebook na interní paměti telefonu. Když chci dále tyto složky dostat na paměťovou kartu, aby mi zbytečně nezabíraly kapacitu interní paměti, tak to samozřejmě musím udělat ručně přes nějaký správce souborů. Složka je umístěna na paměťové kartě, ale aplikace dále stahuje do interní paměti. Při prohlížení fotek v galerii tedy vidím dvě složky Facebook, což je docela nepříjemné a způsobuje to zmatek. Když je takových aplikací jako facebook vícero, tak je v galerii už úplný chaos a po stažení každého souboru hodit do správce zařízení a jen přemísťovat se mi opravdu nechce.
Nabízí se teda dvě možná řešení. Aplikace, která by automaticky po stažení souboru do složky v interním zařízení soubor přemístila do složky na paměťové kartě. Existuje něco takového?
Jako druhá možnost mě napadla nějaká aplikace galerie, která by byla schopna zobrazovat v jednom albu fotky z více složek různého umístění.
Za každou odpověď, či radu mockrát děkuji!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny