Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nokia Lumia 635 vs Microsoft Lumia 535

Dobrý den, rozhoduji se mezi dvěma mobily ke koupi. Lítám už asi tři dny mezi Nokia Lumia 635 a Microsoft Lumia 535. Přijde mi že 535 je více vybavená(LED dioda atd.), ale zase je levnější a říkám si, aby to za tu cenu a vybavení nebylo vidět na kvalitě výroby. První se mi více líbí, ale zase má menší operační paměť (0,5GB-prý to na Windows stačí, už jsem se tu ptal) a má toho ve výbavě méně (bez diody, přední kamerky atd.) Mohl bych jen poprosit o názory, který z těchto dvou mobilů byste volili vy?
Děkuju moc za rady:)

Předmět Autor Datum
535 ma sice LED ale horsi fotak...horsi CPU ktere nedovoli ani HD video... Zalezi co si vyberes ty.…
Hasek 21.01.2015 20:30
Hasek
To je právě ono:D pokaždý si řeknu-tenhle a na tuty- pak si uvědomim, že nemá to a nebo ono a vrátim… poslední
damián 21.01.2015 20:44
damián

535 ma sice LED ale horsi fotak...horsi CPU ktere nedovoli ani HD video...

Zalezi co si vyberes ty...vis co chces a co kazdy umi. V podstate jsou stejne jen ty rozdily...ted si vybrat ktery ti bude nejmin vadit ze ho nemas :)

To je právě ono:D pokaždý si řeknu-tenhle a na tuty- pak si uvědomim, že nemá to a nebo ono a vrátim se k tomu předchozímu a tak furt:)
Teď jsem už rozhodnutej snad definitivně, že to bude Nokia Lumia 635-jenom si řikam, jestli neni blbost kupovat mobil, kterej je dražší a má toho míň.Bude to můj první chytrej mobil a pendrek se v tom vyznam, tak je těžký se rozhodnout:)
Nicméně moc děkuju za názor:)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru