Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herni PC do 30K, bez OS,s monitorem

Dobry vecer panove,
chtel bych se na Vas obratit ohledne konzultace vyberu komponent pro novy stolni pc. Poslednich cca 6 let funguji na ntb, a v mmorpg hrach uz silne postradam vykon.
Strop jsem si urcil 30K i s monitorem, bez OS- ten je free pro studenty, periferie mam.
Cil: dostatecne vykonny pc, ktery nestrati dech a vydrzi mi treba 5 let (rozumej - ted hraji vse na ultra low detaily, a spousta her vypada jako minecraft, receno s trochou nadsazky) - chci si zahrat na ultra detaily (protoze nevim jak takova vec vypada), na fullHD monitoru pri rozliseni 1920x1080, hry jako Witcher 3, The Bless, Archeage, Dragon Age Inquisition, Black Desert atd...

Take pocitam, ze krome her bude pc vyuzivan na sledovani filmu (tusim, ze rozdil 15.6" a 24" bude obrovsky, a nevim jak moc investovat do monitoru - ted mam 15.6 s rozlisenim 1366x768)

(nejaka ta prace do skoly v CAD/CAM programech, ale to je minimum, co zvladne kazda graficka karta pro hry - i ted na ntb jsem nemel problemy se Solid Works, Inventor etc.)
Procetl jsem nekolik for dostal jsem se k temto sestavam.

Sestava 1: 29 896,-
www.alfa.cz

Sestava 2: - 31 596,-
www.alfa.cz

U sestavy 2 primo pocitam, ze pockam na akci cashback, az nejaka bude.
SSD pro me nema zadny vyznam.
Take jsem premyslel, zda-li nevzit gtx 970 od zotac, konkretne tuhle: www.czc.cz , ma trosku vyssi frekvence oproti MSI, -obe se daji pretaktovat na +- stejne hodnoty... hlavni vec co me k zotacu tahne je 2 roky zaruka u prodejce + 3 dalsi roky zaruka u vyrobce.

Budu vdecny za kazdy Vas nazor,
predem diky,
s pozdravem Azi.

Předmět Autor Datum
Zober ktore chces. Ked chces taktovat tak ten odomknuty, ale taktovat tam nic nepotrebujes. Grafiky… poslední
MM.. 22.01.2015 02:12
MM..

Zober ktore chces. Ked chces taktovat tak ten odomknuty, ale taktovat tam nic nepotrebujes. Grafiky netaktuj nech sa to neposere, stejne to uz zere viac nez je zdrave.
Vetrak dalsi nepotrebujes, v tej skrini je uz snad 5. Skor rozmyslaj jak ich budes stisovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru