Předmět Autor Datum
Tak mám dojem, že výrobce uvádí při vydání her mini. a doporučené požadavky. (jinak, sestava se asi…
M-Pol 30.01.2015 19:13
M-Pol
Mám takové tušení, že nejsem tedy uplně debil, když jsem se na požadavky díval. Hardwarové požadavk…
Chudys 30.01.2015 19:28
Chudys
Stáhl jsem Patch a laboroval s detaily. Nyní lze poměrně slušně hrát. Navíc hra má stejný běh i s je… poslední
Chudys 14.02.2015 11:56
Chudys

Mám takové tušení, že nejsem tedy uplně debil, když jsem se na požadavky díval.

Hardwarové požadavky G3
Minimální
- Windows XP
- paměť 512 MB
- procesor 2.0 GHz Intel Pentium 4
- grafická karta 128 MB
- direct X 9.0c
- 8x DVD-ROM
- 4,6 GB volného místa (lepší je mít více třeba 5 GB)

Doporučené
- paměť 1,5 GB
- procesor 3GHz Intel Pentium 4
- grafická karta 256 MB a lepší

Autor: Rodrigo

Pamět RAM mám DDR2 2x2GB, AMD Athlon X2 a GeForce9500GT. Není to HIGH-END sestava ale rozhodně lepší, než udávaná potřebná. Bohužel si tedy nedokážu vysvětlit, proč se hra neustále seká. Alespoň tedy na vysoké - střední detaily. A možná to bude všeobecně profláklou optimalizací hry. Nedokážu si představit že to jde hrát na uvedené minimální sestavě. Každopádně příspěvky, kde se řeší sestava s touto hrou, jsou roky 2007-2010. Je pravda že mám pc také pět let staré ale o něco lepší než píšou oni. Proto by mne zajímalo zda má někdo zkušenost se sestavou kde se tato hra dá hrát bez problémů a podle toho se třeba zařídil. Psal jsem, že prý je také příčina nahrávání z HDD které je pomalé. Nedělám si iluze a ani nejsem tuner co musí mít v PC všechno co je zrovna IN, ale třeba by mohlo mít to na nějaké paměti jako třeba SSD disk. Stačil by jen nějakej drobnej aby na něm byla hra nic víc bych nepotřeboval.

Každopádně je zajímavé že třeba hry jako M2033 nebo Last Light jsou nejspíš omezeny jen a pouze výkonem grafickeho adapteru a procesoru. Tyto hry hraji na nízké detaily ale +/- bez problémů. Každopádně je mi k pochopení pokud je problém práv v té rychlosti čtení hry, jelikož dnes je možné lecos.

E: Možná jsem vyjímka, ale pokud bych si měl počítač kupovat tak tato hra bude ve výběru hrát podstatnou roli. Je mi 18, ale opravdu netoužím sedět u počítače dny a noci jako mnoho mých vrstevníků (WOW, LOL, CS...) Jediné co dělám na počítači je psaní Mailů které by byly nepohodlné na tabletu, práce s fotkama, prezentace, dokumenty a právě touha si v občasné volné chvíli zahrát Gothic nebo Metro. Nemám čas na nějaké voloviny. Ráno vstávám buď ve 2:50 a přijiždím kolem 16:00 nebo vstávám v 4:20 a přijiždím domů kolem 18:15 + pěšo domu. Tedy můj den se z velké části skládá z jiné části republiky a potom co se domu vrátím jsem rád že si mohu v 9-10 lehnout.

Stáhl jsem Patch a laboroval s detaily. Nyní lze poměrně slušně hrát. Navíc hra má stejný běh i s jedním jádrem, což dávám za vinu tomu že byla v letech jednojader tvořena. Avšak neustále je problém hlavně s nahráváním lokalit. Když se na nějakém místě pohybuji delší dobu tak se po nekolika zasekach již rozběhne poměrně plynule, pokud však cestuji jak teleportem nebo během, neni o slideshow nouze. Za jakychkoliv detailů. Nabízí se twdy hodně špatná optimalizace hry, nebo pomalý disk.

Dá se s tim hrát a není to nic, kvůli čemu by se umíralo, ale zajímalo by mne to.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru