Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vylepšení výkonu notebooku

Hezký dobrý den,

mám doma notebook http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-edge-e531-black -6885-2hg-d462351.htm . Bohužel při jeho koupi jsem si nevšímal grafické karty, která má velice slabý výkon, takže při hraní her se procesor fláká na 30% využití, operační paměť taky naprosto v klidu a hry se i přesto velice sekají. (Například GTA 4 se mi občas laguje i na nejnižší detaily..)

Četl jsem, že u těchto integrovaných grafických karet záleží také na tom, jakou frekvenci má operační paměť a jak velkou operační paměť může grafická karta "obsadit". Je to pravda? A je velký rozdíl ve výkonu když tam budou 2x 4GB 1333MHz nebo 2x 4GB 1600MHz?

Dále bych se chtěl zeptat, jakou nejvyšší frekvenci pamětí tento notebook dokáže "snést", protože jsem třeba na alze našel http://www.alza.cz/kingston-so-dimm-8gb-kit-ddr3l- 2133mhz-hyperx-impact-cl11-black-series-d1634993.h tm .

Já vím - notebook není na hraní a hlavně né notebook za 13 000 s integrovanou intelovou grafikou. Ale momentálně (ani v budoucích několika měsících) nebudu mít tolik peněz, abych si koupil jiný a proto bych Vás chtěl poprosit o radu, tak zvýšit výkon klidně o 10fps.

Děkuji za odpověď a přeji krásný den :)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny