Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s USB a PCI ovladačem

Dobrý večer, prosím o radu.

Mám sérii problémů. První z nich jsou nefunkční MIDI klávesy Launchkey 25 od Novationu, jsou zapojené přes USB, v DAW softwaru nereagují a v Ovládacích panelech mají žlutý vykřičník, že chyba ovladače. Ovladače k nim neexistují, měly by fungovat pouze zapojením do USB, fungují mi tak na notebooku, ale na desktopu ne. Když nechám Windows vyhledat řešení problému, napíše to, že se problém nepodařilo vyřešit. V jiném USB portu se chovají stejně, naopak HDD, ext. zvukovka, myš, klávesnice, iPod, všechno ve všech USB portech funguje jak má.

USB ovladače na oficiálním webu nejsou, nainstaloval jsem ovladače chipsetu a integrované zvukovky, ale žádná změna. Správce zařízení ukazuje toto:

2wqc0lx.jpg

Nahoře jsou ještě nějaké dva problémové porty, které taky neumí vyhledat řešení automaticky. Když spustím řešení problému s počítačem v Ovládacích panelech, tak Hledání řešení problému spadne. Počítač je nový, doma sestavený, čistá instalace Windows 8.1 x64 s minimem softwaru.

Deska: Asus Z97-P
Procesor: Intel Core i5-4460
Grafika: ATI Radeon HD 4600

Budu rád za jakýkoli tip. Předem díky.

Předmět Autor Datum
Nemas nainstalene vsetky ovladace zakl.dosky. Co presne pise u toho launchey za chybu? A jaky presn…
MM.. 02.02.2015 01:28
MM..
Tu mas riesenie http://forum.novationmusic.com/forums/launchkey/la unchkey-25-problems-windows-81-la… poslední
MM.. 02.02.2015 01:35
MM..

Nemas nainstalene vsetky ovladace zakl.dosky.

Co presne pise u toho launchey za chybu? A jaky presne ovladac pre to sa pouziva? Mas tam na druhej karte podrobnosti o ovladaci.

BTW. preistotu aktualizuj win uplne

P.S. a nespustaj ziadne automaticke riesenia. Nikdy. Ani neinstaluj nikdy ziadne ovladace cez automaticke hladanie (ak si to robil tak by som nadrbal cisty Windows a LEN ovladace z webu vyrobcu dosky a grafiky, a windows update. NEspustaj ziadne automatiky pre ovladace. nikdy. Ale najprv si pozri tie podrobnosti o ovladaci.)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru