Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem sw RAM Disk - doporuceni

Jsem ateista, mas smulu ;-)

Pokud jde o ten uryvek, vim ze "page fault" znamena chybu strankovani, ale nesnazil jsem se o preklad, ale o vyvozeni z napsaneho. Cili chapal jsem to tak, ze pokud swap (v RAM i obecne) zpusobuje chyby strankovani je tedy nejspis PODLE AUTORA idealni jej nemit, to je vse co jsem tim myslel. Ja tohle netvrdim, proto jsem zminoval jako "mensi zlo" umisteni do RAM z hlediska rychlosti, nic vic nic min. Neznam podstatu chyb strankovani, snazil jsem se pouze o vlastni pohled na vec, proto diky na odkazy.

Hlavne ale nesouhlasim s tvrzenim co je uz v uvodu "...if you have plenty of RAM, you aren't hitting your paging file very often..." ...jak uz jsem psal, XP do swapu porad neco mrvi a nekdy je jim i maly a maji z toho problem ...a to je pres 1.5GB fyzicke pameti volne. Neustale maji potrebu kde co hned syslit ve swapu, i kdyz je volne pomalu 80% RAMky. To je trochu nenormalni.

Nejak jsi ale opomenul tu posledni a asi nejvice dulezitou vetu co jsem citoval a nejspis to nebude tak zhave jak uvadi autor ...ja si proste jinak nedokazu vysvetlit rozdil v praci s PC se swapem na disku a swapem v RAM, nic vic ..snazil jsem si to sam sobe proto nejak rozumne podat. Hrabat se v tom ale nebudu, jen si zkusim, jestli to vyresi problem "premiovych" programu s uplnou absenci swapu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny