Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Podložka pod myš

Dobrý večer, potřeboval bych poradit, mám na stole sklo a nefunguje mi na něm myš tudíž potřebuji podložku. Nevyznám se v nich jediné co vím že nechci tu gelovou, možná výběr podložky není žádná věda, ale radši se zeptám. Rád hraji hry a mám myš která má 8000 dpi tudiž my stačí malé pohnutí myši a přejedu celou plochu, takže žádný lopuch.-)))) Ještě jednu otázku mám herní pc a i notes a jednu myš nejde nějakým zázrakem bez neustáleho přepojování z jednoho do druhého udělat to aby šla myš pro obě pc, zatím to řeším že mám na stole jednu bezdrátovou a jednu herní a to mě nebaví děkuji za pomoc.

Předmět Autor Datum
Zrovna před 3 dny jsem si pořídil podložku TESORO AEGIS X2 a naprostá spokojenost. Mám myš která má…
Michaell0071 14.02.2015 21:12
Michaell0071
6000, 8000 DPI, je vidět, že marketing funguje... Takový postřeh: každá myš má nějaké nativní DPI p…
Vondrs 14.02.2015 21:23
Vondrs
SteelSeries QcK mám roky a je pořád jako nová. poslední
karel 14.02.2015 21:25
karel

Zrovna před 3 dny jsem si pořídil podložku TESORO AEGIS X2 a naprostá spokojenost. Mám myš která má 6000DPi a bezproblémů reaguje i na sebemenší pohyb.
Kupoval jsem ji z důvodu pořízení nové desky stolu a nechtěl jsem, aby se časem ošoupalo ono lamino na desce.
Myslím si, že u podložky nemáš při výběru co pokazit.

6000, 8000 DPI, je vidět, že marketing funguje...

Takový postřeh: každá myš má nějaké nativní DPI při kterém funguje nejlépe (vykazuje nejlepší vlastnosti). Navíc při takto vysokém DPI většinou dochází k interpolaci či podobným neduhům. Jinými slovy nic nezískáš a ještě senzor funguje trochu hůře. Takové rozumné maximum co používat je 1600 max 1800 DPI.

"Při výběru podložky není co pokazit."
Když bude vybírat jen z jednoho typu povrchu, tak víceméně souhlasím, rozdíly nebudou tak drastické. Ale mezi podložkou z plastu, skla nebo látky je sakra rozdíl.

A na závěr, abych poradil, tak koupí Steelseries QCK produkt (osobně bych bral nejmenší tuto když ne QCK+) není co zkazit (pokud teda nehodláš dát okolo 1 000 Kč za podložku od Artisan mousepad_all_eng.html)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru