Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno NumLock ve WinXP - jak zabezpečit její trvalou funkci?

mozno pomoze http://www.microsoft.com/globaldev/tools/msklc.mspx a nadefinovat si novy layout a numlock klavesu nadefinovat ako nejaku inu, ale neviem ci sa da tam menit numlock nikdy som ten program neskusal.

Stáhla jsem, vyzkoušela jsem, ale tento program (Microsoft Keyboard Layout Creator) pro mou potřebu nevyhovuje. Pomocí toho prográmku totiž lze měnit layout pouze na části klávesnice s písmenky a těsně přiléhajících kláves (=to hlavní pole kláves na klávesnici), ale další klávesy už se tím přemapovat nedají. Numerickou klávesnici tímto vůbec přemapovat nelze, a to jsem zkoušela nejnovější verzi i různá nastavení toho softíku. Prostě NumLock pomocí tohoto SW nepřemapuju :-( Pro informaci dodávám, že tento softík je ke stažení zdarma, ale před stažením to požaduje ověření, zda Windows jsou originální (genuine user advantage...)

Pro informaci dalším hledajícím přidávám informaci, že se mi to nepodařilo ani s jiným free software MapKeyboard, o němž psali tady http://technet.idnes.cz/spatne-se-vam-pise-prohodte -si-klavesy-na-klavesnici-f92-/software.asp?c=A070 1 09_174501_software_dvr
Na první pohled to vypadalo dobře, ale nadefinované změny se vůbec nenačetly, přestože při zadávání vše vypadalo dobře, postupovala jsem a přesně podle návodu a samozřejmě jsem restartovala počítač. Soudíc podle diskuze k tomuto SW na různých serverech má tyto problémy víc lidí - prostě to nefunguje ani jim, přestože NET framework samozřejmě máme.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny