Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Delphi - Ako vložiť novú stranu do PageControl podľa mojich potrieb?

Mám PageControl a na ňom stránky (TabSheet). Urobil som takú jednoduchú vec. Pridal som stranu. Lenže potrebujem ju do stredu a nie na koniec. Ostatné strany sú už spracované, mazanie neprichádza do úvahy. Túto stranu nedokážem nikam presunúť. Vedel by niekto poradiť? Alebo sa mám hrať s DFM a PAS súborom? Niežeby to bol pre mňa problém, pretože niekedy je to najrýchlejšia cesta, ale nechcem to tam nechtiac celé rozvŕtať, aby som začal odznova.

Předmět Autor Datum
tomu novemu tabsheetu zmen v objectinspectoru pageindex (indexovano od 0) a melo by to jit
sobol 23.02.2007 17:38
sobol
Jasné, vedel som, že to bude nejaká blbosť, ale úplne som na to zabudol. Čakal som totiž, že v Popup…
msx. 23.02.2007 17:44
msx.
Drobnost: Jestli nebudeš dynamicky přidávat stovky stránek, je výhodnější je udělat předem visuálně… poslední
Rce 24.02.2007 00:19
Rce

Jasné, vedel som, že to bude nejaká blbosť, ale úplne som na to zabudol. Čakal som totiž, že v Popup menu nájdem túto možnosť na používateľskej úrovni. Niečo ako je nastavenie Tab Order vizuálne (prehadzovanie komponent) miesto zmeny vlasnosti TabOrder. Ďakujem.

Drobnost: Jestli nebudeš dynamicky přidávat stovky stránek, je výhodnější je udělat předem visuálně v object inspectoru, jako normálně a nastavit TabVisible:=false a místo pracného vytvoření stránky pak jen udělat TabVisible:=true.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru