Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pamät telefónu

môjmu telefónu úplne preskočilo. Nefunguj mi galéria, pretože mi mobil vypisuje, že mám plnú pamäť. Až na to, že mam voľné 3GB zo 4. Je nejaký rozdiel medzi "pamäť zariadenia" a "interný ukladací priestor" ?. Lebo proste nechápem, čo to chce. Pri pamäti zariadenia mi to píše, že mám voľné 120MB a zaplnené aplikáciami 1,2 GB. Mám tam len pár aplikácií, žiadne hry, iba facebook youtube, gmail, slovník aešte nejaké. Doteraz mi to záhadne nič nevypisovalo, ale natáčala som video a zrazu sa to prerušilo a odvtedy mi to nechce otvoriť galériu a vypisuje to že mám plnú pamäť. Pri pripojení do pc mi ide dosť do galérie..

Předmět Autor Datum
Ked to posledne natacane video presunies do PC (a zmazes z telefonu) tak to zacne fungovat? Telefon…
MM.. 28.02.2015 10:39
MM..
ani tak to nefunguje... uz som ho skusala vypnut niekolko krat. natacat a fotit ide uz normalne a po…
luciiii 28.02.2015 11:45
luciiii
Tak si přes počítač (nebo v telefonu) najdi, kam ti to ty fotky vlastně ukládá. Jestli do vnitřní pa…
IQ37 28.02.2015 14:37
IQ37
kartu tam ani nemam.. fotky sa ukladaju normalne do internej pamate, ktoru nemam plnu.. ukazuje mi t…
luciiii 28.02.2015 14:43
luciiii
Až na to, že mam voľné 3GB zo 4 Ty tam máš interní paměť 4 GB? Co to je vůbec za telefon?
IQ37 28.02.2015 17:56
IQ37
Sony Xperia L screenshoty nastavenia pamate: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak- xp…
luciiii 28.02.2015 18:37
luciiii
Pouzij tovarni nastaveni,pokud nepomuze,tak hard reset pomoci tlacitek.Ono je treba rozlisovat inern…
Thaeek 28.02.2015 19:30
Thaeek
tlačitkami mi to neslo, urobila som to cez nastavenia. Zatial funguje, akurat mi tam naskocila nejak… poslední
luciiii 01.03.2015 12:56
luciiii

Tak si přes počítač (nebo v telefonu) najdi, kam ti to ty fotky vlastně ukládá. Jestli do vnitřní paměti telefonu, anebo na SD kartu (pokud tam nějakou máš). Ono by to ale mělo být jedno, protože ta galérie by to měla posbírat všude. Třeba je ta SD karta kaput - zkus ji ve čtečce v PC nebo v jiném zařízení.

kartu tam ani nemam.. fotky sa ukladaju normalne do internej pamate, ktoru nemam plnu.. ukazuje mi to ze "pamat zariadenia" je plna, s tym, ze vsetko zaberaju aplikacie, hoci neviem ake, ked tam skoro ziadne nemam... a nejake som vymazala a nepomohlo.

Pouzij tovarni nastaveni,pokud nepomuze,tak hard reset pomoci tlacitek.Ono je treba rozlisovat inerni pamet pro aplikace a interni pamet pro spravu a pouziti.Pamet telefonu je rozdelena na nekolik casti,kde je system,nainstalovane app,atd.Proc myslis,ze mas dostupne 4gb,kdyz ma tel. 8gb.Mit root,tak se to da odstranit z podslozek v systemu.Nejlepsi bude hard reset,ale nejprv si vse zalohuj,jelikoz po jeho provedeni bude tel. nastaven,jako by jsi ho koupila.
Pro hard reset by to melo byt takto-vypni tel.,vyndej baterii,dej zpatky.Podrz volume up+tlacitko zapnuti,dokud ti nenajede.Sub menu,kde vyberes hard reset,popr. pokud tam je mnznost tak jeste pred tim wipe data.Kdyby nefungovala tahle kombinacd tlacitek,tak zkus jeste navic k tomu podrzet volume down.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru