Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nove herne pc do 1500e

Zdravim vas ludia,potreboval by som poradit ohladom poskladania komponentov do herneho pc.Som ochotny dat okolo 1300-1500 ecok nech je to riadny stroj,bude sa nanom prevazne len hrat,taktiez by som chcel streamovat takze hlavne procesor nech stiha.

Vzdy som studoval par dni recenzie na grafiky dosky monitory a pod.co sa ako oplati pomer cena a tak, teraz sa mi do toho uz tak nechce jak za mlada tyzden sa tomu venovat a potom aj tak na fore mi to ludia casto krat tak pomenily ze skoda casu co som tomu venoval.

Budem potrebovat len cisto bednu aj so skrinkou,co sa tyka skrinky bude mi absolutne jedno ako bude vypadat ked aj ako skatula len nech ma vybornu airflow proste dobra na chladenie.

Monitor mam HP Lp2475w uz 5 rokov ale zatial ide dobre, troska vadi odozva a celkovo pri FPS sa to maze ale zvykol som si, asi neexistuje ips panel alebo podobny v kvalite jak tento a s 2ms proste specialne na fps,cakam kedy spravia prvy rychly s dobrymi farbami,ale toho sa asi nedockam.

Jedine co mi asi nebude treba k bedni tak zdroj,mam Corsair HX850 modular zo starej zostavy ktoru teraz pouzivam,to by malo snad stacit.
Neviem vo webkach a mikrofonoch sa uz vobec nevyznam tak neviem vobec ake,koly streamu.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny