Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Smazaný místní profil-dočasný vytvořen ale původní skutečně smazaný

Dobrý den,
chtěl bych poradit s problémem, který se pokusím popsat níže.
Jedná se o problém s doménovým uživatelským jménem, přesněji smazání profilu v počítači (nebyl cestovní, byl tedy místní). Sám jsem se víckrát setkal s dočasným cestovním profilem, tento problém znám a umím řešit, tady to bohužel při vytvoření dočasného profilu kompletně smazalo profil klasický -dokumenty, plochu, oblíbené, pouze AppData to kupodivu nezkopírovala, ale přesunula. Ve výsledku je tedy nový cestovní profil s AppDaty (ale ničím jiným, vše nově vygenerováno) a prázdný adresář profilu uživatele (na přiloženém obrázku 1).
A tady je právě ten problém vymazání starého profilu. S tím jsem se nesetkal. Že se vytvoří cestovní a že pak mažu v registrech v profilelistu to znám, ale nikdy to nesmazalo starý profil, pouze ho to "deaktivovalo". Počítač je relativně nový (1/2 roku) Win7 32 bit, 4 GB Ram, (Deska MSI - nejsem si ted jistý) prakticky standart SW (Office2010, java, adobe reader, pak vetsinou uz jen weboví klienti, vše legální), zrovna tam nic moc zvláštního. A u počítače se uživatelé nemění, pracuje na něm jedna pracovnice. Stalo se to po dovolené (počítač byl cca 2 týdny vypnutý i dle logů-možná že je toto důležité, předtím se vyskytují hlášky o neúspěšných aktualizacích, ale ty bývají běžné) přístup fyzicky by k němu neměl mít nikdo cizí.
Ve správci událostí je hláška o úspěšném smazání profilu( obr. 2), ale nedovedu přijít na to, co tuto instrukci vyvolalo (výpis z logu po domluvě poskytnu).
Vím, že informací pro anlýzu je málo (zase po domluvě poskytnu více), ale spíše mi jde o to, jestli se s tím nekdo z Vás už nesetkal.
PC bylo udržováno antivirem Microsoft Forefront Endpoint Protection + poté testováno například MalwerByte v nouzovém režimu a podobně. Ani s použitím Recuvy nebo Undelet360 se nepovedlo z profilu NIC obnovit, resp. to nic nenašlo. To je taky velmi divné, uživatel tam měl minimálně plochu, dokumenty, oblíbené,, což se do dočasného profilu samozřejmě nezkopírovalo.
Asi je to moc zmateně napsané, pokusím se spíše zodpovědět případný dotaz a také chápu, když se nikomu nebude chtít s tím zabývat. Je to vcelku komplikované, ale nevím si s tím moc rady.
Každopádně za každou snahu předem děkuji.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru