Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil do 12000

Zdravím, Hledám android telefon/phablet do 12000Kč kolem 5-6 palců, internet, filmy/serialy, hry, e-knihy a hudbu. Měl by mít LTE a NFC, wi-fi samozřejmostí. Nemam žádné zvláštní nároky na foťák a GPS ale měly by být aspoň použitelný.

Chci se zeptat: Fungovaly by aplikace určené pro tablety na phabletu s 6" displayem?

Předmět Autor Datum
Huawei Ascend Mate7 - jeden z nejlepších phabletů na trhu - 4100mAh baterie v kombinaci s výborným F…
iambenny 12.03.2015 16:06
iambenny
Chcete-li 6", pak určitě Mate 7. Krásný smart nabitý funkcemi s vysokým výkonem díky 8jadrovému proc…
pedes 12.03.2015 20:25
pedes
Mobily: Samsung Galaxy Note 3, LG G3, Lenovo Vibe Z2 alebo HUAWEI Mate 7. A ano aplikacie ti pojdu.
human0id 12.03.2015 16:07
human0id
Za mě tedy mohu - z vlastních zkušeností - doporučit Vibe Z2. Je kovový, má pěkný vzhled, skvělý fot… poslední
Zkorumpovanaliska 13.03.2015 16:53
Zkorumpovanaliska
Pokud uvažujete o zařízení této velikosti a 6" pro vás není problém, pak Mate 7. Krásný, funkční, do…
masterofuppets 12.03.2015 20:17
masterofuppets

Huawei Ascend Mate7 - jeden z nejlepších phabletů na trhu - 4100mAh baterie v kombinaci s výborným Full HD panelem dává obrovskou výdrž. Zároveň 8+1 core procesor zajistí výkon, dále nabídne: snímač otisků prstů, plnohodnotné LTE a mnoho dalšího.

Pokud by velikost vadila, tak Sony Xperia Z2, v tomto rozpočtu seženete i CZ distribuci krásně. Z3 byste sehnal také, ale v EU distribuci (šedý dovoz).

Chcete-li 6", pak určitě Mate 7. Krásný smart nabitý funkcemi s vysokým výkonem díky 8jadrovému procesoru. Podporuje všechny funkce, které vyžadujete. Má čtečku otisku prstů, kterou můžete ale nemusíte používat. Fotí velmi dobře díky světelnému 13mpx objektivu. Smarty od Huawei mají dobrou citlivost na GPS - fixují během vteřin. Jak bylo uvedeno, prostředí EMUI 3.0 podporuje funkci ovládání jednou rukou. S aplikacemi není problém a cena od 10tisíc Kč z něj dělá dobrý kup. Baterie má 4000/4100mAh a tak naplno využijete i jeho FHD displej. Jen ještě informace, existují dvě verze s 3GB RAM a 2GB RAM.

Za mě tedy mohu - z vlastních zkušeností - doporučit Vibe Z2. Je kovový, má pěkný vzhled, skvělý fotoaparát, odladěný systém, který se nekouše a určitě splňuje tvé požadavky. Ze strany Lenova má také přislíbené nejnovější aktualizace a pokud ti nebude vyhovovat uživatelské prostředí, dá se změnit na klasické, Googlí (ostatní výrobci zaplácají telefony neskutečným bordelem, který jen žere paměť - např. právě Huawei). Fajn recenzi maji na lenovoblogu, doporučuji s ji přečíst ;) http://www.lenovoblog.cz/2015/01/lenovo-vibe-z2-st redni-trida-v-kovove-zbroji.html

Pokud uvažujete o zařízení této velikosti a 6" pro vás není problém, pak Mate 7. Krásný, funkční, dobře vybavený a výkonný smart/phablet. Bonusem navíc je čtečka. Fotí velmi dobře, GPS můžete vypnout i zapnout (u fotek) . Procesor kirin funguje velmi dobře pokud jde o GPS jako takovou, podporuje i Glonass. Tedy rychlý fix je samozřejmostí.Procesor má 8 jader. Výše uvedené funkce má samozřejmě také a s EMUI 3.0 podporuje i funkci ovládání jednou rukou. Pokud jde o aplikace nevidím v tom problém. Můžete narazit na nějakou, která konkrétní model nemusí podporovat, ale to je spíš vyjímečné. Na Heurece ho nyní nabízejí od 10000Kč. Pozitivem je i dlouhá výdrž a několik módů spotřeby.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru