Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní sluchátka

Dobrý den, chci si koupit herní sluchátka do 3000,- . Líbí se mi ASUS STRIX, Razer Kraken 7.1, Razer Tiamat 2.2 nebo SteelSeries. Které by jste mi doporučili vy, popřípadě navrněte nějaké jiné. Je mi jedno jestli budou USB, nebo jack. Předem díky.

Předmět Autor Datum
zdar,hele tak za mě bych ti doporucil http://www.czc.cz/kingston-hyperx-cloud-ii-cervena /167227/pro…
Redbek 07.04.2015 08:58
Redbek
SteelSeries nejsou špatný. Jsou pohodlný a zvuk je více než dostačující. Mikrofon je taky na slušné… poslední
LJ23 07.04.2015 09:08
LJ23

zdar,hele tak za mě bych ti doporucil http://www.czc.cz/kingston-hyperx-cloud-ii-cervena /167227/produkt maji dobrej zvuk ale co me prekvapil jsou fakt abnormalne pohodlne to jsem byl az prekvapeny jinak kdyby jsi uz fakt chtel spickove sluchatka tak u me bezkonkurencne https://www.alza.cz/ax-720-dolby-headphone-gaming- headset-d199981.htm jinak ty co si psal ty tak s asus nemam zkusenost ale s razer ano a to bych asi nedoporucil za tu cenu mam klavesnici i mys s podlozkou od razer a to max spokojenost ale s krakenama jsem zrovna spokojenej nebyl a se steelama ty se vyznacujou pohodlnosti ale nevim jak je to s produkci zvuku ty krakeny nesedeli uplne pohodlne na hlave tak doufam ze sem ti aspon trochu pomohl.

SteelSeries nejsou špatný. Jsou pohodlný a zvuk je více než dostačující. Mikrofon je taky na slušné úrovni. Razer Kraken jak psal kolega, také nedoporučuji. ASUS Strix nemám zkušenost. Pochopitelně celkově u multifunkčních sluchátek do 3000 je vše spíše nakousnuto, ale málo co je dotažené k dokonalosti. !Kvalitní! herní sluchátka se už pohybují v trochu vyšších cenových hladinách.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru