Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Instalace Windows

Ahoj, přítelkyně si koupila notebook zn. Lenovo, vše je v pohodě jen má OS DOS když chci nainsatolat winy (jako už sem to dělal mnohokrát z DOSu) tak i když v bootmenu dám jako první mechaniku pořád nabíhá DOS zkusil jsem i všechny tři originální instalačky winů co mám XP, Vista a 7 ani jedny se nerozeběhnou i když v biosu dám první DVDromku přestože všechny tři disky jsou naprosto v pořádku co dělám špatně? potřeboval bych tam do rána nakopat winy, drivery a spoutu software a jsem bezradnej. Všem díky za pomoc.
Změna kategorie, původně: Software. Windows jsou operační systém. (karel)

Předmět Autor Datum
Skúsil si ?
pme 25.03.2015 21:39
pme
zkoušel.... pořád to samé i když sem povypínal všechny píč.. v biosu jako smart boot a tak tak pořád…
Tonny25 25.03.2015 21:46
Tonny25
jak je nastavený bios a co jsi vypínal, ví jen pánbůh, protože ty to nedokážeš napsat. ať to jde vrá…
lední brtník 25.03.2015 23:56
lední brtník
Můžu já za její kšefty? Našel jsem ji perfektni notebook stal lehce pres 10 procesor od intelu, pome…
Tonny25 26.03.2015 06:55
Tonny25
Na každém ideapadu je tlačítko One Key Recovery. Po jeho zmáčknutí naběhne nabídka s výběrem bootova…
Zkorumpovanaliska 26.03.2015 12:47
Zkorumpovanaliska
a nezabudol si vypnut v BIOSe aj SECURE BOOT ?!
human0id 26.03.2015 15:34
human0id
I kdepááák, spíš sem to otipnul na vadu mechaniky... sice naběhne do čtecích otáček ale chová se pod…
Tonny25 26.03.2015 16:32
Tonny25
Inak davaj si pozor lebo toto casto pocujem ze ludia maju problemi s Notebookom ktore nemaju od vyro… poslední
human0id 26.03.2015 20:19
human0id

Můžu já za její kšefty? Našel jsem ji perfektni notebook stal lehce pres 10 procesor od intelu, pomerne vykonna grafika vsechno ok a win 8 legalni v cene. Tenhle shit je sice v šasí od lenova ale už to běží "jen na AMD" a je to s DOSem aby ušetřili pár stovek a nezkušený uživatel po tom sahne a pak zapláče nad výsledkem.... Každopádně jsem psal že v biosu jsem povypínal ty chujoviny typu SmartBoot nebo FastBoot (ted si nevzpominam jak presne je to tam psany), narovnal sem spravne boot priority - 1. mechanika, 2. USB, 3. HDD ale porad mi nabiha onen DOS i jsem zkoušel přepínat SATA režimy protože ta CDromka je samo sebou satová ale pořád ani ťuk. Vrácení asi spíš nehrozí protože kamarádka na tom potřebuje mimo domov psát závěrečné práce a čas se jí krátí a čekat zase týden až dva na jiný ntb (je totiž na intru)

Na každém ideapadu je tlačítko One Key Recovery. Po jeho zmáčknutí naběhne nabídka s výběrem bootovacího média. Po jeho výběru by se médium mělo samo spustit.

Pokud ne, zkus ty disky vyzkoušet na jiném PC, jestli jsou v pořádku :)

I kdepááák, spíš sem to otipnul na vadu mechaniky... sice naběhne do čtecích otáček ale chová se podivně a vydává chvílemi i ne příliš hezké zvuky tak sem to s kamarádkou odnesl prodejci položil na pult a žekl sem tady to máte odstupuji od kupní smlouvy a dělejte si s tím co chcete no moc se jim to nelíbilo ale nakonec přistoupili.

Inak davaj si pozor lebo toto casto pocujem ze ludia maju problemi s Notebookom ktore nemaju od vyroby nainstalovany Windows !
Vela krat som cital ze ludia chcely usetryt a kupily si notebook kde neni nainstlaovany Windows a potom ked si tam daly vlastny tak maly problemi bud s Wifi alebo podobne ako ty...
;-) Nabuduce nebud žgrloš a kupuj taky notebook co ma predinstalovany Windows ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru