Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil bez OTG se spároval s externím zařízením.Proč??

Prosím o vysvětlení jak je možné, že se mi několikrát nahodile podařilo na telefon Samsung Galaxy 7710, který je bez podpory OTG , připojit externí zařízení. V tomto případě Alkohol tester Ipega, který má být funkční pouze pro zařízení, které podporuje OTG?? Tester pak fungoval bez problémů, ale tím jsem "vyřadil" nabíječku do sítě a do PC. Musel jsem následně telefon restartovat, pak už nabíječka fungovala, ale už mi naopak nejde tester.
Nejedná se o klasické USB zařízení a tedy přenos dat, ale pouze o tester, který v podstatě potřebuje jen "šťávu", aby fungoval? Nicméně v technickém popisu je u testeru vyžadováno, aby zařízení s kterým bude spárováno, mělo funkčnost "OTG"!
Tester má specifikaci 5V, -/< 200mA, konektor microUSB a telefon Samsung parametry Li-ion 3,8V a 6.46 Wh, microUSB.
Na telefonu nebyly prováděny žádné změny, aktualizace ani jiné aplikace.
Vždycky se mi to podaří "nahodit" náhodně. Nevím v čem je problém a jak bych docílil toho, aby mě tester fungoval po každé?? Jinak v testeru problém není, protože na jiném zařízení s podporou OTG pracuje bez problémů..

Jsem naprostý laik, tak prosím o jasné odpovědi vás superajťáků :-)
Fakt mě zajímá, jak může chodit něco, co specialisti na tuto problematiku vyvracejí?!

Odkaz na tester: http://www.ipega.cz/e-shop/alkohol-testery/alkohol -tester-microusb-konektor-android-telefony--detail s

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny