Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém s přehráváním DVD na PC (zvukové stopy)

Zdravím,
obracím se na zkušenější s žádostí o pomoc. Můj problém spočívá v tom, že když přehrávám DVD film na mém PC (přes WMP 9), hlavní zvukové stopy (dabing, hlasy) jsou jakoby na pozadí a vše přehluší podřadné zvukové stopy jako např. hudba a ruchy.
Zvukovku mám nastavenou správně (stereo, 2 repro). Nejdříve asi řeknete, že je problém v kodekách. Tento problém řeším už nějaký den a nevím jak z toho ven. Mám nainstalován set kodeků K-Lite Codec Pack a jakmile tento problém vznikl tak jejich chod jsem zapínal a vypínal přes MMCompView (je součástí packu). Potřebný kodek pro ten který film jsem zjišťoval přes GSpot Codec Information.
Došlo to už tak daleko, že všechny nainstalované kodeky jsem odpojil a ponechal jen ty z packu K-Lite a problém je stále.
Můžete mi poradit? Lze nějak jednoduše (jsem amatér) zjistit jaký kodek se tluče a kde problém způsobuje? Je však možné, že ani není problém v kodeku. Zvukovka je však naistalována správně. Prosím o pomoc a případné tipy. Velice děkuji Will

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravím, nene, v nastavení zvukovky to není. Mám nastaven správně výstup 2.0 Stereo. Zvláštní je, že… poslední
Will 05.03.2007 19:42
Will

Zdravím, nene, v nastavení zvukovky to není. Mám nastaven správně výstup 2.0 Stereo. Zvláštní je, že stejný problém je u BS Playeru i u Windows Media Playeru. Dle rady, kterou jsem našel zde na poradně jsem stáhl Windows Media Classic a tam je vše bez problémů.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru